Luettavissa 2 minuutissa

Anu Mäki

Turkulainen monitoiminaisemme Anu on löytänyt Aasian sapattikierroksensa jälkeen kodin Tampereelta. Työkaverit pitävät huolen siitä, että juuret eivät pääse unohtumaan, mutta kotiutuminen uuteen ympäristöön sujuu vauhdikkaasti. Onpa Anu ehtinyt uusien seiniensä maalailun ohella järjestää jo taidenäyttelynkin uusilla kotikulmillaan. Selväksi onkin tullut, että missä Anu, siellä tapahtuu.

Projektipäälliköksi Bermudalle päätynyt Anu on katsellut maailmaa aiemmin ns. pöydän toiselta puolelta. Kesätyöläisestä tunnetun brändin markkinointia koordinoimaan kasvanut Anu on tottunut hoitamaan hommia itse laajalla rintamalla, mutta myös pitämään langat käsissään alihankkijoiden suuntaan. Anu vahvistaakin Bermudalla kullanarvoista asiakasnäkökulmaa.

”On ollut upeaa katsoa aktiivista ja nopeaa kommunikointimallia, jossa asiakas pidetään tietoisena kaikesta oleellisesta ja oleellinen tieto kysytään, jos ei tiedetä”, ihailee tiimin johtaja Ukko.

Pikkutarkkuus ja halu ymmärtää kaikki mahdollinen, ovat piirteet, joihin Anun projektinhallinta nojaa. Anun omakin luovuus näkyy ja kuuluu. Kuvataiteilun ohella Anu on nähty myös mikrofonin ja bändin välissä. Web-suunnittelija Jimi määrittää Anun kolmion:

”Taiteellinen, lahjakas ja ulospäinsuuntautunut.”

Anu syöksyy pelkäämättä haasteita päin. Jotenkin kuvaavaa hänelle onkin, että lapsuuden vauhdikkaasta törmäämisestä tolpan kanssa on muistona hymykuoppa. Tamperelaisen jääkiekkokohkaamiseen Anu ei intoudu, vaan fiilistelee mieluummin Arsenalin futismatseja. Mielen tyyneyttä Anu kehittää keramiikkakurssilla ja uimahallissa, joskin nauttii myös metsän rauhassa samoilusta.

”Anun päivien dialogia on mahdoton kirjoittaa mitenkään selkokielellä. Ei ole kahta samanlaista päivää, eikä päivää ilman hauskoja sattumuksia ja niistä jalostuvia kertomuksia. Anu on todellinen positiivisuuden perikuva ja luonnonlapsi. Kiteytettynä Anu on S.U.P.E.R!”, tiivistää graafikko Jon.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
09.03.2020
Paavo Tuomensalo-Porkka
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää
Ihmiset
13.12.2019
Oona Kujala
Lue lisää
Ihmiset
21.11.2019
Marko Vilkman
Lue lisää
Ihmiset
15.04.2019
Rebekka Orbinski
Lue lisää
Ihmiset
06.03.2019
Tuire Hanninen
Lue lisää
Ihmiset
04.10.2018
Petteri Laakso
Lue lisää