Bermuda - maailman tamperelaisin mainostoimisto

Jaa hä?

Pääkaupunkiseudun yrityksiltä salattu muun Suomen helmi?

Jos et ole kuullutkaan meistä, et todennäköisesti ole yksin. Olemme iloksemme löytäneet niin laajan asiakaskunnan lähimaastostamme, että huomaamme jääneemme varsin tuntemattomaksi Tampereen ulkopuolella.

Mutta miksi kauempanakin kannattaa kiinnostua markkinointitoimistosta, jonka asiakaskunta on vahvasti pirkanmaalaista?

1.

Tampereella tapahtuu
Bermudan osaajilta löytyy digikanavien osaamista jo viime vuosituhannen puolelta, mutta katseemme on uusissa innovaatioissa ja mahdollisuuksissa.

2.

Teemme maalaisjärjellä
Emme sumuta turhilla trendeillä ja termeillä, vaan tuotamme laadukkaita ratkaisuja aitoihin tarpeisiin. Haastamme, muttemme muodon vuoksi. Ei välttämättä sitä mitä haluat – vaan mitä tarvitset.

3.

Markkinointi on vain työkalu
Ei itsetarkoitus. Meitä kiinnostaa myyntisi ja tuloksesi. Oman Bermudan kolmiomme sivut yhdistävät olemassaolosi tarkoituksen kaikkiin asiakaskohtaamisiisi.

4.

Globaali kokemus
Saamme toimia aktiivisessa kasvukeskuksessa, jossa usean asiakkaamme markkina on maailmanlaajuinen. Toki Suomen arvokkain brändikin löytyy kartasta Tampereen kainalosta...

5.

Kustannustehokkuus
Emme yritä toimittaa yksittäisiä elementtejä alhaisimmalla tuntihinnalla, mutta näkemyksellämme ja kokemuksellamme olemme varsin kilpailukykyinen laatuvaihtoehto.

Perustelemme maailmanluokan tamperelaisuutemme sillä, että ainoastaan Tampereella majaansa pitävistä alamme toimijoista olemme monipäisin. Vaikka Bermuda yrityksenä on vain seitsenvuotias, ovat syntytarinamme juuret 25 vuoden takana Tampereen digipioneerien piireissä, joten myös paikallista perimää Bermuda kantaa yllin kyllin.

Tamperelaisuuttamme alleviivaavat

Vahva työmoraali
Tekoja enemmän kuin puheita
Rentous
Teeskentelemättömyys
Inhimillisyys
Ratkaisukeskeisyys
Perinteistä ammentaminen
Uudistumishenki

Asiakkaitamme

Aleksanterinkatu 21 A

Tampere