Ota yhteyttä!
Idea
Team
Marketing
2/3? Don't panic.

Moi kasvuyrittäjä! Anna Bermudan nostaa sinut seuraavalle tasolle.

Kasvuyritysten maailmassa erottuminen on helppoa tai vaikeaa. Uskomme, että yritysideallasi erotut varmasti, jos kerrot siitä oikein.

Sillä tarinasi herää henkiin vasta, kun se saa vastaanottajassaan aikaiseksi reaktion - kun merkityksesi oivalletaan.

Näin voimme auttaa

Kertomisen keinoja on rajattomasti. Meiltä löytyvät välineet kaikkiin yrityksen elinkaaren vaiheisiin, mutta olemme täällä tarjoamassa sinulle juuri sitä, mitä tarvitset.

Kirkastus tarinasta brändiksi

Terävöitämme yritysfilosofiasi ja viemme sen osaksi ihmisten elämää. Määritämme kohderyhmiesi motivaattorit ja visualisoimme ideasi mm. logon ja brändin soveltamisen esimerkkien muodossa.

Apua vahvaan starttiin

Kerronnallistamme ideasi tarinaksi ja tarjoamme välineet sen kertomiseen mm. käyntikorttien, presentaatiomateriaalien ja yrityksesi omien dokumenttipohjien avulla.

Pikku sparrauksesta avaimet käteen -diileihin

Voit itse määrittää, mitä tarvitset. Meiltä saat sivustot, videot, sijoittajamateriaalit, printit, blogitekstit, SEM-palvelut ja vaikka mitä muuta. Kerro, mitä haluat saavuttaa ja me jatkamme siitä.

Esimerkki osaamisesta

Wirepas on malliesimerkki menestyksekkäästä yhteistyöstä. Yrityksen lähes loputtomiin skaalautuva verkkoprotokolla on hurmannut nimekkäät asiakkaat ja sijoittajat ympäri maailmaa.

Loimme heille helposti lähestyttävään luontoanalogiaan perustuvan ilmeen ja tarinan, jonka teimme tutuksi useita kerronnan muotoja hyödyntäen.

Voit tutustua yhteistyöhömme tarkemmin täällä:

Wirepas lunastaa lupauksia

Tarvitset tarinankertojan

Meidän työmme on merkityksen löytämistä ja sen selkeyttämistä, ei päälle liimattuja kehyskertomuksia. Jos tahdot mullistaa ideallasi ihmisten arjen, koko alan tai maailman, älä anna sen jäädä vain ideaksi.