Bermuda –
maailman tamperelaisin mainostoimisto

Mitä sitten?

Pääkaupunkiseudun yrityksiltä salattu muun Suomen helmi

Jos et ole kuullutkaan meistä, et todennäköisesti ole yksin. Olemme iloksemme löytäneet niin laajan asiakaskunnan lähimaastostamme, että huomaamme jääneemme varsin tuntemattomaksi Tampereen ulkopuolella.

Mutta miksi kauempanakin kannattaa kiinnostua markkinointitoimistosta, jonka asiakaskunta on vahvasti pirkanmaalaista?

1.

Tampereella tapahtuu
Bermudan osaajilta löytyy digikanavien osaamista jo viime vuosituhannen puolelta, mutta katseemme on uusissa innovaatioissa ja mahdollisuuksissa.

2.

Teemme maalaisjärjellä
Emme sumuta turhilla trendeillä ja termeillä, vaan tuotamme laadukkaita ratkaisuja aitoihin tarpeisiin. Haastamme, muttemme muodon vuoksi. Ei välttämättä sitä mitä haluat – vaan mitä tarvitset.

3.

Markkinointi on vain työkalu
Ei itsetarkoitus. Meitä kiinnostaa myyntisi ja tuloksesi. Oman Bermudan kolmiomme sivut yhdistävät olemassaolosi tarkoituksen kaikkiin asiakaskohtaamisiisi.

4.

Globaali kokemus
Saamme toimia aktiivisessa kasvukeskuksessa, jossa usean asiakkaamme markkina on maailmanlaajuinen. Toki Suomen arvokkain brändikin löytyy kartasta Tampereen kainalosta…

5.

Kustannustehokkuus
Emme yritä toimittaa yksittäisiä elementtejä alhaisimmalla tuntihinnalla, mutta näkemyksellämme ja kokemuksellamme olemme varsin kilpailukykyinen laatuvaihtoehto.

Maailmanluokan tamperelaisuuttamme tukee, että olemme suurimpia ainoastaan Tampereella majaansa pitävistä alamme toimijoista. Vaikka Bermuda yrityksenä on vain kymmenvuotias, ovat syntytarinamme juuret 25 vuoden takana Tampereen digipioneerien piireissä, joten myös paikallista perimää Bermuda kantaa yllin kyllin.

Tamperelaisuuttamme alleviivaavat

Vahva työmoraali

Tekoja enemmän kuin puheita

Rentous

Teeskentelemättömyys

Inhimillisyys

Ratkaisukeskeisyys

Perinteistä ammentaminen

Uudistumishenki

Soitellaanko?

Tuire Hanninen

Tuire Hanninen

Asiakaspäällikkö
tuire.hanninen@bermuda.fi
040 522 7521

Jarkko Caven

Toimitusjohtaja
jarkko.caven@bermuda.fi

Aleksanterinkatu 21

Tampere