Avoimet työpaikat

Vaikka kriteerimme uuden henkilön palkkaamiseen ovat korkeat, avoin haku kannattaa. Jos tarpeen ja tarjonnan ajankohdat natsaavat taianomaisesti, saattaa työpiste järjestyä yllättävänkin nopeasti.

Lähetä avoin itsesi näköinen hakemus alla olevaan osoitteeseen. Liitä mukaan työnäytteitäsi mahdollisuuksien mukaan ja kerro minkälaista työtä erityisesti etsit.

Erityisesti freelancer-verkostomme kasvattaminen on aina ajankohtaista sekä tiimiemme työkuormien tasapainottamiseksi että palvelumme laajentamiseksi.

Mikäli et osaa sijoittaa itseäsi tiimeihimme, lähetä avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen ja kerro minkälaista työtä erityisesti etsit. Työnäytteet ovat voimaa.

Lue lisää tiimeistä

Visutiimi

Nauttivatko erityisesti digitaaliset kanavat graafisesta ilmaisustasi? Adoben Creative Suite on tuttu ja suunnittelunäkemyksesi venyy sivustoista esitteisiin brändiä rakentaen?

visu.rekry@bermuda.fi

Tekkitiimi

Oletko WordPress-kehittäjä, jota kiinnostaa laadukas koodi, modernit työtavat ja tiimityöskentely? Haluatko, että työsi palvelee sekä käyttäjää että ylläpitäjää?

web.rekry@bermuda.fi

Konseptisuunnittelijat

Muuttuvatko liiketoimintastrategiat mielessäsi markkinoinnin ja myynnin toimiksi eri kanaviin? Analyyttisyytesi ja luovuutesi tukevat toisiaan ohjatessasi asiakasta?

konsa.rekry@bermuda.fi

Projekti- ja palvelutiimi

Pidätkö erityisesti asiakaskontaktista ja että asiat pistetään tapahtumaan? Osaat pitää langat pois solmusta silloinkin, kun niitä on käsissä vähintäänkin joka sormelle?

pp.rekry@bermuda.fi

Copywriterit

Erityisesti teknisteolliset toimialat kiinnostavat ja ymmärrät insinöörejä? Osaat tiivistää oleellisen tarttuvasti ja ytimekkäästi, suomeksi ja englanniksi?

copy.rekry@bermuda.fi

Freelancerit

Etsitkö osa-aikaisempaa työtä? Välillä on kiva tehdä omassa rauhassa itsenäisesti, välillä tiimin kanssa? Haluatko leventää harteitasi asiakkaan silmissä Bermudan avulla?

free.rekry@bermuda.fi