Verkkosivustot

Laadukkaasti suunniteltuna sivustosi johtaa myyntiin välittömästi tai tietyn markkinointipolun kautta. Yrityksesi kärkiviestin, osaamisen ja tarjonnan tulisi selvitä sivustovierailijalle nopeasti ja helposti.

Tutustu Bermudan tapaan suunnitella sivusto

Tarinan kirkastus

Mikä on yrityksesi olemassaolon tarkoitus? Onko kilpailuetusi viestittävissä erottuvasti ja uskottavasti? Tarinan kirkastus valaa vakaan perustan yrityksesi markkinoinnille tarinan ja brändistrategian muodossa.

Lue lisää suurimmasta vahvuudestamme

Videot

Hyvä tarina toimii kaikissa kanavissa. Videolla voidaan konkretisoida tuotteen tai palvelun asiakashyödyt, herättää kiinnostus ja sytyttää oivallus. Bermudalta löydät vahvaa videotuotannon osaamista.

Ennen kuin tilaat A4-esitteen, lue tämä

Online-markkinointi

Online-markkinointi on tehokasta, kun kohderyhmä, tavoitteet ja suunnittelu ovat kunnossa. Lisäksi tarvitaan seurantaa, analytiikkaa ja optimointia.  Meiltä SEO/SEM/SOME- asiantuntijapalvelut.

Jos edellämainitut termit olivat hepreaa, lue lisää

Myynnintuki

Ohjaa asiakkaasi oikeaan suuntaan ja auta heitä ymmärtämään tuotteidesi tai palvelujesi hyödyt. Tässä auttavat laadukkaat mm. presentaatiot, messumarkkinointi ja myyntimateriaalit.

Edusta yritystäsi laadukaasti

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilumme avainsana on asiakasymmärrys. Sen pohjalta rakentuvat niin asiakaskokemus, käyttöliittymät kuin verkkopalvelutkin.

Asiakasymmärrys

Taktinen markkinointi

Tavoita yleisösi. Sisältömarkkinointi, kampanjat ja markkinoinnin automaatio syntyvät markkinointisi suurempaa kokonaisuutta ja tavoitteita tukien.

Sanoista tekoihin

Etkö löytänyt etsimääsi?

Laita meille viestiä tai soita Ukolle:

moi(at)bermuda.fi / +358 45 2644 886, Ukko