Verkkosivustot

Laadukkaasti suunniteltuna sivustosi johtaa myyntiin välittömästi tai tietyn markkinointipolun kautta. Yrityksesi kärkiviestin, osaamisen ja tarjonnan tulisi selvitä sivustovierailijalle nopeasti ja helposti.

Tutustu Bermudan tapaan suunnitella sivusto. 

Tarinan kirkastus

Mikä on yrityksesi olemassaolon tarkoitus? Onko kilpailuetusi viestittävissä erottuvasti ja uskottavasti? Tarinan kirkastus valaa vakaan perustan yrityksesi markkinoinnille tarinan ja brändistrategian muodossa.

Lue lisää suurimmasta vahvuudestamme.

Videot

Hyvä tarina toimii kaikissa kanavissa. Videolla voidaan konkretisoida tuotteen tai palvelun asiakashyödyt, herättää kiinnostus ja sytyttää oivallus. Bermudalta löydät vahvaa videotuotannon osaamista.

Ennen kuin tilaat A4-esitteen, lue tämä.

Online-markkinointi

Online-markkinointi on tehokasta, kun kohderyhmä, tavoitteet ja suunnittelu ovat kunnossa. Lisäksi tarvitaan seurantaa, analytiikkaa ja optimointia.  Meiltä SEO/SEM/SOME- asiantuntijapalvelut.

Jos edellämainitut termit olivat hepreaa, lue lisää. 

Myynnintuki

Ohjaa asiakkaasi oikeaan suuntaan ja auta heitä ymmärtämään tuotteidesi tai palvelujesi hyödyt. Tässä auttavat laadukkaat mm. presentaatiot, messumarkkinointi ja myyntimateriaalit.

Edusta yritystäsi laadukaasti.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilumme avainsana on asiakasymmärrys. Sen pohjalta rakentuvat niin asiakaskokemus, käyttöliittymät kuin verkkopalvelutkin.

Asiakasymmärrys.

Taktinen markkinointi

Tavoita yleisösi. Sisältömarkkinointi, kampanjat ja markkinoinnin automaatio syntyvät markkinointisi suurempaa kokonaisuutta ja tavoitteita tukien.

Sanoista tekoihin.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Laita meille viestiä tai soita Ukolle:

moi(at)bermuda.fi   /   +358 45 2644 886, Ukko