Luettavissa 2 minuutissa

Elisa Jalonen

Etätyöskentelyn haasteet ovat sekoittaneet työelämäpakkaa koko Suomessa, myös Bermudalla. Siksi ei tarvinnut kahta kertaa harkita, osallistuako liiketalouden opiskelija Elisa Jalosen tekemään etätyön vaikutusten tutkimukseen vai ei. Samassa syssyssä Elisalle löytyi Bermudalta digimarkkinoinnin harjoittelupaikka.

Elisa Jalonen

Kun Bermudan tuoreelta harjoittelijalta Elisa Jaloselta tiedustelee erityisiä markkinoinnin alan kiinnostuksen kohteita, vastaus on selkeä. Suunnittelutyö ja ylipäätään suunnitelmallinen markkinointi sekä niiden rinnalla sosiaalisen median salat saavat Elisan vauhtiin.

”Määrätietoinen ja sanavalmis likka! Ensimmäisen palaverin jälkeen huomasi heti, että Elisalla on homma hallussa. Taloon tullessaan hänellä oli jo valmiiksi kokemusta markkinoinnista, ja sen ansiosta hänen kanssaan ollaan päästy syventymään uusien asioiden oppimiseen nopeasti”, kehuu digimarkkinoinnin asiantuntija Erika Lindström.

Markkinoinnin tutkiminen sopii yhtä lailla kuvioihin. Turun AMK:ssa opiskeleva Elisa tutki etätyöskentelyä ja johtajuutta, mikä sai bermudalaiset luonnollisesti innostumaan. Pian kyselyyn osallistumisen jälkeen Elisan kanssa sovittiin digitaalisen markkinoinnin harjoittelijan pesti.

”Elisa lähestyi meitä ensin koulutehtävän kautta ja esitteli asiansa tyhjentävästi ja selkeästi, jättäen hyvän kuvan itsestään”, summaa Jarkko Caven. ”Kun hän myöhemmin tiedusteli harjoittelumahdollisuutta, siihen oli helppo tarttua. Olen kuullut pelkkää hyvää siitä, miten Elisa on harjoitusaikana annettuihin tehtäviin tarttunut.”

Bermudalla Elisa on ottanut asiakseen erityisesti hakusana-, some- ja Google-mainonnan taitojen opettelun. Hyvä tunnelma toimistolla ja nopeasti töiden pariin pääseminen ovat tuntuneet tavoitteiden asettamisen ohella tärkeältä. Vapaa-ajalla Elisa viihtyy enemmän ja vähemmän suunnitelmallisesti kuntosalilla ja erilaisilla tanssitunneilla.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
01.03.2022
Sanna Männistö
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Ella Vilen
Lue lisää
Ihmiset
20.12.2021
Juha Tyrni
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Minna-Elina Hakomäki
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Veikko Sorvaniemi
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää