Luettavissa 2 minuutissa

Sanna Männistö

Helmikuun alussa Sanna Männistö saapui Bermudan toimistolle ensimmäistä kertaa asiakaspäällikkönä ja istuutui saman tien alas uuden, ison asiakkuuden ääreen. Kun taustalla on yli kymmenen vuotta kokemusta markkinoinnista ja projektien johtamisesta, se sujuu jo ihan luonnostaan. Vastuun kylkiäisenä saapui myös hyvä tunne Bermudan tiiviistä yhteistyöstä ja tuesta.

Sanna Männistö

Bermudan asiakaspäällikön Sanna Männistön rekryprosessi ei ollut täysin tavanomainen. Se sai itse asiassa alkunsa porealtaasta.

Kun asiakaspäällikön etsinnän aikaan bermudalaiset viettivät virkistyspäivää kylpylähotellin allasosastolla, keskustelu kääntyi yhteisiin tuttuihin. Juttelun aiheeksi päätyi myös eräs Sanna, joka itse asiassa sopisi Bermudalle kokeneen asiakaspäällikön työhön todella hyvin. Ennen kuin Sanna ehti edes kunnolla tajuta, mitä oli tapahtumassa, hänet oli lounaalla vakuutettu Bermudan lämpimästä organisaatiokulttuurista sekä siitä, että asiakaspäällikön tehtävässä hän itse asiassa saisi tehdä itselleen monia tärkeitä asioita.

”Pääsin Sannan kanssa heti yhteisen projektin pariin. Saman tien kävi selväksi, että tässä on sellainen ihminen, jonka ammattitaito ulottautuu harvinaisen laajalle. Kaiken lisäksi Sanna on vielä älyttömän mukava ihminen!”, hehkuttaa strateginen suunnittelija Veikko.

Niitä tärkeitä asioita ovat ennen kaikkea markkinointi, teknologia-aiheet ja työn luova ote – sekä olennaisimpana asiakkaiden kanssa työskentely. Aiemmin muun muassa markkinointiviestinnän projekteissa ja verkkokauppakehityksen sprinttimaailman projektijohdossa työskennellyt Sanna innostuu varsinkin asiakaskokemuksen sekä markkinoinnin ja myynnin strategialähtöisestä kehittämisestä. Se onnistuu vahvan asiakasymmärryksen kautta – Sannan mielestä on parasta tuntea olevansa osa asiakkaan yritystä.

”Jo työhaastattelussa tuli selväksi, että Sannalle on tärkeää kehittää asiakkuuksia ja ideoida aktiivisesti, ja sen hän on myös työssä osoittanut. Sanna hoitaa asiat hurjalla ammattitaidolla ja asiakkaan etua mielessä pitäen”, kehuu tiimikaveri Tuire. ”Sanna on aivan täydellinen, ihana lisäys Bermudan porukkaan!”

Kuten Sannan tyyliin sopii, asiakaspäällikön työssä tehtäviä on laidasta laitaan. Siksi palautuminen on myös tärkeää. Siitä huolehtii Sannan arjessa urheilu, erityisesti lentopallo, pilates ja treenaaminen kavereiden kanssa. Myös Ylöjärven parhaat pulkkamäet ovat tänä talvena tulleet jälleen tutuksi lasten kanssa.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
01.03.2022
Ella Vilen
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Elisa Jalonen
Lue lisää
Ihmiset
20.12.2021
Juha Tyrni
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Minna-Elina Hakomäki
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Veikko Sorvaniemi
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää