Luettavissa 2 minuutissa

Pinja Hänninen

Kun omiksi harrastuksikseen listaa extreme-lajeista unelmoinnin sekä yleisen häröilyn, ei ole yllättävää, että tasaisen toimistopakertamisen sijaan luovat elementit työssä herättävät kiinnostusta. Pinja päätyikin Bermudan uudeksi strategiseksi suunnittelijaksi ennen kaikkea monipuolisen ja innostavan työnkuvan houkuttelemana.

Jos pitäisi mainita yksi erikoistaito, jota ihan kaikki eivät hallitse, Pinjan valinta olisi kyky solahtaa vaivattomasti erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin ihmettelemään ja oppimaan uutta. Vähän sieltä sun täältä kotoisin oleva Pinja onkin ansioitunut imemään vaikutteita muilta aina murteista moniin markkinoinnin kikkoihin asti.

”Pinja on niitä ihmisiä joista tulee olo, että oltaisiin tunnettu aina. Luotettavuus ja iloinen asenne hommaan kuin hommaan oli aistittavissa Pinjasta heti, kun hän saapui Bermudalle. Pinja uskaltaa ehdottaa uutta ja haastaa vanhoja toimintatapoja!” -Strateginen suunnittelija Heidi Wikholm

Vaikka aiemmassa projektipäällikön pestissä erityisesti asiakastyö tuntui inspiroivalta, nyt Pinjan tavoitteena on laajentaa osaamistaan pidemmälle luovaan konseptisuunnitteluun ja monipuoliseen tehtävien yhdistelyyn. Pinjan vahvuuksia Bermudan strategisena suunnittelijana onkin asiakkaiden tarpeiden laaja-alainen ymmärrys sekä generalistin mielenmaisema, kun isojenkin kokonaisuuksien hallinta ja eri taitojen hyödyntäminen joustavasti tuntuu luontevalta.

Strateginen suunnittelija Maiju kuvailee Pinjaa seuraavasti: ”Pinja on niin läsnä etäaikana, että tuntuu kuin oltaisiin tehty yhdessä töitä aina! Pinja on rohkea visionääri, positiivinen haastaja ja markkinoinnin moniosaaja, jolta löytyy näkemystä ja kokemusta jaettavaksi niin kollegoille kuin asiakkaillekin.”

Vapaa-ajallaan Pinja nauttii kuvataiteesta, Kummeli-huumorista sekä kaikenlaisesta erikoisesta ja uudesta, mikä tilanteesta riippuen voi tarkoittaa mitä vain extreme-urheilun ja jäätelönsyöntiennätyksen tekemisen väliltä – kuten asiaan kuuluukin.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
09.03.2020
Paavo Tuomensalo-Porkka
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää
Ihmiset
13.12.2019
Oona Kujala
Lue lisää
Ihmiset
21.11.2019
Marko Vilkman
Lue lisää
Ihmiset
15.04.2019
Rebekka Orbinski
Lue lisää
Ihmiset
06.03.2019
Tuire Hanninen
Lue lisää
Ihmiset
04.10.2018
Petteri Laakso
Lue lisää