Luettavissa 2 minuutissa

Erika Lindström

Erika saapui Digital Excellence -ohjelman kautta Bermudalle avoimena kirjana, jonka sivut odottavat täyttämistä digitaalisesta markkinoinnin saloista. Tai kuten Erika itse asian ilmaisee, paino on tavoitteessa oppia kaikki mahdollinen, mitä aiheesta opittavissa on.

Vaikka digitaalisen markkinoinnin monipuolinen oppiminen ohjasikin Erikan koulutus- ja yhteistyöyrityksen hakua, Bermuda valikoitui varteenotettavaksi ehdokkaaksi ennen kaikkea ihmisten takia. Kipinän sytytti mahdollisuus rakentaa omaa polkua ja työnkuvaa sen perusteella, mikä itseä kiinnostaa ja inspiroi eniten.

Erikalla on hyvin bermudalainen ”can do”-asenne ja ehkä siitä syystäkin solahti porukkaan mukaan tuosta noin vaan! Erika tuo kaivattua osaamista ja lisäkäsiä Bermudan digimarkkinoinnin päivittäiseen suunnitteluun ja toteutukseen tyynen rauhallisin ottein, kertoo Strateginen suunnittelija Maiju

Erikan intohimo digitaalista markkinointia kohtaan on saanut vauhtia opiskeluista ja harjoitteluista ulkomailla, lähes 10 vuoden ravintola-alan kokemuksesta sekä aiemmista töistä verkkokaupan digimarkkinoinnin ja laskettelukeskuksen somemainonnan parissa. Sisällöntuotannon langat pysyvätkin jo käsissä kuin ammattivirkkaajalla, mutta halu oppia uutta aina analytiikasta markkinointistrategioiden koukeroihin asti ajavat Erikaa kohti uusia haasteita.

Kun läppärin kansi sulkeutuu, Erika siirtää ajatukset kohti lumilautailua tai kesäisin talviurheilun korvikkeena toimivaa skeittaamista. Rakkaimpiin harrastuksiin lukeutuvat myös lapsen ja avokadojen kasvatus – ja itse asiassa se virkkaaminenkin luonnistuu varmalla otteella.

Tuore kollega, Strateginen suunnittelija Pinja kuvailee Erikaa: ”Erika on avarakatseinen ja tarkkanäköinen tiimipelaaja, jolla on tekemisen meiningin lisäksi hieno kyky omaksua paljon uutta sekä samalla keskittyä oleelliseen. Rauhallisen pinnan alta ilahduttavasti pirskahtelee välillä esiin hulvaton rämäpää-snoukkamuija!”

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
01.03.2022
Sanna Männistö
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Ella Vilen
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Elisa Jalonen
Lue lisää
Ihmiset
20.12.2021
Juha Tyrni
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Minna-Elina Hakomäki
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Veikko Sorvaniemi
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää