Luettavissa 2 minuutissa

Ella Vilen

Amsterdamissa hiljattain opiskelijavaihdon viettänyt Ella Vilen voisi mielellään jopa muuttaa Alankomaihin. Bermudan onneksi niin ei ainakaan vielä ole päässyt käymään, vaan Ellan kevät kuluu Aleksanterinkadulla web developer -harjoittelijan roolissa.

Ella Vilen

Opinnot Jyväskylän AMK:ssa ovat loppusuoralla, ja kuten monen muunkin opiskelijan, myös Ella Vilenin tapauksessa se tarkoittaa harjoittelupaikan metsästämistä. Oma paikka löytyi Bermudalta, kun IT-firmojen sijaan ajatus markkinointitoimiston riveissä työskentelystä veti puoleensa.

Tieto- ja viestintätekniikkaa opiskeleva Ella on erityisen innostunut mediatekniikan alan visuaalisesta puolesta. Esimerkiksi käyttöliittymiin tutustuminen ja käytettävyyssuunnittelu ovat kiinnostuksen kohteiden listan kärkisijoilla.

”Ella on huumorintajuinen, määrätietoinen ja itseohjautuva sekä ottaa uudet teknologiat ja toimintatavat haltuun nopeasti”, kehuu kollega Jimi Heitto. ”Ella oli heti osa porukkaa uskaltaen olla oma itsensä ja sanoa sanottavansa piilottelematta mielipidettään.”

Sen lisäksi, että hyvälle visuaaliselle silmälle on käyttöä webbidevaajan tehtävissä, myös töiden ulkopuolella Ellan luovalle osaamiselle on käyttöä. Vapaa-ajallaan Ella muun muassa piirtää ja maalaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Post-punkia ja new wave -genren musiikkia kuunteleva Ella on myös hurahtanut keraamisten kissojen keräilyyn. Niitä kun aina näkee kirppareilla, ja yleensä ne ovat niin hirveitä, että ne ovat jo ihania. Saa vinkata, jos näkee.

”Ella peilasi omassa harjoiluhakemuksessaan hyvin omia intressejään Bermudan tarjoamaan mahdollisuuteen. Tämä oli hyvä lähtökohta sille, että hän tuntui alusta asti hyvin Bermuda-henkiseltä otukselta. Työ hoidetaan hyvällä asenteella ja oppimishalulla. Vapaa-ajalla ollaan rennosti osa porukkaa, jossa ei virkavuosia mittaroida”, kuvailee toimari Jarkko Caven.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
01.03.2022
Sanna Männistö
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Elisa Jalonen
Lue lisää
Ihmiset
20.12.2021
Juha Tyrni
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Minna-Elina Hakomäki
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Veikko Sorvaniemi
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää