Luettavissa 2 minuutissa

Heidi Wikholm

Strategisena suunnittelijana toimivan Heidin mielestä luovuus on pohjimmiltaan ongelmanratkaisua, jossa mikään ole mahdotonta. Kun Heidin kanssa juttelee, alkaakin pian uskoa, että sana mahdoton tosiaan voidaan viivata yli sanakirjasta. Pedanttia tekemisen meininkiä ja aurinkoista asennetta säteilevä Heidi saa asiat tapahtumaan ja ihmiset hymyilemään.

Hausjärven kunnassa Ryttylän kylässä kasvanut Heidi solahti jo nuorena Tampereen kulttuuripiireihin. Taiteellinen renttumeininki ja positiivinen anarkia kiehtoivat. Ne veivät mukanaan niin teatterin ja tuottamisen pariin kuin tapahtumien, koulutusten ja messujenkin järjestäjäksi.

Kaupallisen alan opinnot puolestaan ruokkivat Heidin järjestelmällistä puolta. Kannuksia hän hankki myös myynnin ja markkinoinnin parista. Kävikin niin onnekkaasti, että ammatillinen intohimo löytyi markkinoinnin kentältä, jossa sekä pedantti organisointi että luova ajattelu ovat kullanarvoisia.

Markkinointityössä Heidi kokee erityisen merkitykselliseksi, että pääsee auttamaan asiakasyrityksiä löytämään aidot vahvuutensa ja tuomaan niitä esiin. Heidin varma osaaminen ja tarttuva hyväntuulisuus ovat ihastuttaneet niin asiakkaat kuin kanssabermudalaisetkin.

”Heidi on niin positiivinen ihminen, että vaikka maailma palaisi, Heidi saisi kaikki aivan varmasti iloiselle tuulelle”, sanoo graafinen suunnittelija Tiia Heikkinen.

Vaikka Heidillä on jo tradenomin paperit takataskussa, opiskelee energiapakkaus työn ohessa digitaalisen viestinnän medianomiksi perehtyen muun muassa käyttöliittymäsuunnitteluun, koodaamiseen ja verkkosivujen rakenteisiin. Heidi uskoo, että koulutus tuo entistä syvempää näkemystä suunnittelutyön tueksi.

Vapaa-ajallaan Heidin voi löytää keikkayleisöstä nauttimasta musiikista. Jo yli 10 vuotta rumpuja soittaneella naisella on rytmi veressä. Someilmiöiden, katukulttuurin ja trendien seuraaminen ovat nekin sydäntä lähellä. Myös kulttuuri ja teatteri pysyvät edelleen matkassa – mistä uusimpana osoituksena Heidi ystävineen tuli perustaneeksi Tampereelle vastikään uuden improteatterin.

”Heidi on huoneeseen astuessaan samaan aikaan lempeä päivänpaiste ja pysäyttävä ja määrätietoinen monsuunisade. Heidistä huokuu sellainen ammatillinen itsevarmuus, jonka ei tarvitse huudella itsestään, se vain tulee ja hoitaa hommat”, kuvailee strateginen suunnittelija Maiju.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
09.03.2020
Paavo Tuomensalo-Porkka
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää
Ihmiset
13.12.2019
Oona Kujala
Lue lisää
Ihmiset
21.11.2019
Marko Vilkman
Lue lisää
Ihmiset
15.04.2019
Rebekka Orbinski
Lue lisää
Ihmiset
06.03.2019
Tuire Hanninen
Lue lisää