Luettavissa 2 minuutissa

Heikki Hujala

Usein vieraan kulttuuriympäristön haasteet voivat sparrata kasvamaan menestystarinan mittoihin, mutta golfaavana turkulaisena Tampereella kohtaa varmasti päivittäin lannistavia ennakkoluuloja rusinamakkarasta ihmissyöntiin. Heikki kohoaa kuitenkin kaiken tällaisen yläpuolelle puhtaan ammattitaidon siivin.

Kun oikea tekijä kohtaa oikean työpaikan, syntyvät kasvutarinan edellytykset. Juuri tästä on kysymys Heikin kohdalla. Opiskelun perässä vuosituhannen vaihteessa Tampereelle muuttanut ja harjoittelijana Bermudalle tullut Heikki kantaa nykyään vastuun niin tärkeimpien asiakkaiden visuaalisesta ilmeestä kuin omasta panoksestaan koko yrityksen kehittämisessä.

”Heikki jaksaa aina haastaa sekä ratkaisun että itsensä ja puurtaa parasta mahdollista”, herkistyy suunnittelujohtaja Mika Kihlakaski suitsuttamaan visualistikollegaansa. ”Heikki on kritiikin kunkku joka tulee nostamaan ja on nostanut Bermudan visusuunnittelun tasoa monta pykälää.”

Sanoisinko, että Pirkanmaan kovin AD.
– Jon Judén, graafinen suunnittelija

Pirkanmaallahan kaikilla on käsitys siitä, millaisia varsinaissuomalaiset ovat. Heikki on kehittänyt tähän kuvaan kuuluvan kivikasvoisen penseyden lähes taiteenlajiksi, mutta lääninpessimistin pintaa ei paljon tarvitse raaputtaa, että esiin saadaan junioreista huolehtiva ja työtään suurella sydämellä tekevä vastuunkantaja.

”Heikki odottaa ympäristöltään sekä asiakkailta paljon, mutta itseltään huomattavasti enemmän”, summaa myyntijohtaja ja Heikin golfkaveri Ukko Järvinen. ”Tämä omistautuminen, ammattiylpeys ja itsensä likoon pistäminen näkyy kaikessa, mitä Heikki tekee.”

Vahvat näkemykset ja monen liikkuvan osan hallinta ovat Heikin avainsanoja, oli kyse sitten messuosaston suunnittelusta, lounaspaikan valinnasta tai PC vastaan Mac -kiistakapuloinnista. Siksi onkin hyvä, että työajan ulkopuolella puoliso ja pieni lapsi pitävät huolen tämän Bermudan visuaalisen selkäruodon pysymisestä Tampereella.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää
Ihmiset
13.12.2019
Oona Kujala
Lue lisää
Ihmiset
21.11.2019
Marko Vilkman
Lue lisää
Ihmiset
15.04.2019
Rebekka Orbinski
Lue lisää
Ihmiset
06.03.2019
Tuire Hanninen
Lue lisää
Ihmiset
04.10.2018
Petteri Laakso
Lue lisää