Luettavissa 2 minuutissa

Jarkko Caven

Bermudan viini- ja rokkikukko Jarkko on kulkenut pitkän tien Raholan pipalätkäjäiltä Bermudan perustajajäseneksi ja toimariksi. Uransa varrella tämä renessanssisäätäjä on koodannut niin CD-ROM-tuotteita kuin kännykkädemojakin, ideoinut, kirjoittanut, tehnyt musiikkia ja provosoinut viraalihitti-nettivideoilla.

Jos Jarkon menneisyydessä on ollut monta rautaa tulessa, niin nyt niitä vasta onkin. Bermudan toimitusjohtajana paimennettavana kun on sekalainen seurakunta luovia asiantuntijoita ja hoidettavana nippu käytännön asioita. Jarkko onkin päällysmiehenä tyyppiä, joka ennemmin huolehtii kaikkien viihtymisestä ja ammatillisesta kasvamisesta sekä perusasioiden hoitumisesta kuin ylhäältä annettujen visioiden tuputtamisesta.

Jarkon ollessa aiheena puhe lipsuu helposti loputtomien listojen puolelle.

”Jarkkoa leimaa ystävällisyys, loogisuus, laaja-alaisuus ja omistautuminen. Hän on semmoisia setiä, jotka ymmärtävät suunnilleen kaiken tekemämme päälle kaupustelusta projektinhallintaan.”
– Myyntijohtaja Ukko Järvinen

Listatuista syistä johtuen tämä syvätamperelainen ajattelija on ollut bermudalaisen filosofian ja tarinan kummisetiä, tuoden rohkeutta, rokkia ja provokaatiota tekemiseen ja yrityskuvaan – mutta yhtä lailla myös meteliä pitämätöntä hyvän tekemistä. Vaikka rokkimieshän Jarkko onkin, sillä töiden ulkopuolella riittää niin trubaduuri- kuin bändikeikkaakin.

”Erikseen mainitsemisen arvoisia vallitsevia ominaispiirteitä on ehkä miljoona, mutta tyydyn totetamaan, että Jarkossa yhdistyy kaikkien aatesuuntien, ideologoiden, ay-liikkeiden, työnantajajärjestöjen, pelikirjojen ja uskontojen parhaat puolet.”

Näin luonnehtii Jarkon kanssa jo kolmella vuosikymmenellä töitä tehnyt luova johtaja Tommi melko tyhjentävästi.

Jotta listat eivät loppuisi kesken, niin mainittakoon, että vapaa-ajallaan Jarkko myös matkustaa ympäri maailmaa, testaa ravintoloita, pelaa sählyä, seuraa jääkiekkoa ja laittaa ruokaa – sikäli kun parin pienen lapsen isukkina repeää.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
09.03.2020
Paavo Tuomensalo-Porkka
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää
Ihmiset
20.02.2020
Jatta Miettinen
Lue lisää
Ihmiset
13.12.2019
Oona Kujala
Lue lisää
Ihmiset
21.11.2019
Marko Vilkman
Lue lisää
Ihmiset
15.04.2019
Rebekka Orbinski
Lue lisää
Ihmiset
06.03.2019
Tuire Hanninen
Lue lisää