Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Automaatiomahdollisuuksien bongausta

Kun suurennuslasin alla on markkinoinnin automaatiojärjestelmä, katsomme paljon pintaa syvemmälle. Emme nimittäin keskity vain järjestelmiin, vaan tutustumme myös yrityksen prosesseihin yksilöinä ja kokonaisuutena.

Tavoitteenamme on automaatiojärjestelmien käytön tehostamisen lisäksi löytää myynnin ja markkinoinnin prosesseista erilaisia automatisoitavia työnkulkuja. Ensimmäisenä mieleen saattaa tulla esimerkiksi uutiskirje ja sähköpostimarkkinointi, joita kohti kääntä katse, mutta automatisoitavaa löytyy usein monesta muustakin paikasta.

Me autamme paitsi huomaamaan mahdollisuuksia, myös tekemään niistä tehokkaita, moderneja prosesseja.

Hyöty ennen automaatioon pakottamista

Mitä työnkulkuja voimme automatisoida? Mitä kannattaa automatisoida?

Kun tavoitteena on yrityksen toiminnan tehostaminen, ei se tarkoita, että kaikkien prosessien pitäisi pyrkiä kohti mahdollisimman automaattista olomuotoa. Ammattitaitoamme on selvittää, millaisista ratkaisuista yrityksesi hyötyy kaikkein eniten.

Automaatiotyönkulkujen suunnitteluun sisältyy tyypillisesti:

 • Olemassa olevien myynnin ja markkinoinnin prosessien läpikäynti
 • Yrityksen eri työvaiheisiin ja tavoitteisiin tutustuminen
 • Automaatioon tähtäävien työnkulkujen suunnittelu
 • Sisältösuunnitelman rakentaminen
 • Sisällöntuotanto ja konseptointi tavoitteiden mukaisesti

Järjestelmäintegraatiot

Miksi mennä merta edemmäs kalaan? Joskus kaukaa löytyy hyvät apajat, mutta toisinaan lähellä on ihan yhtä hyvä. Siksi tarjoamme järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelua ja toteutusta, kun uudelle ja kiiltävälle ei ole tarvetta.

Vaihtamalla ei aina parane

Markkinoinnin automaation hyödyntäminen ei aina edellytä ohjelmistoprojektia. Myös olemassaolevien järjestelmien syvemmän integraation kautta on mahdollista saavuttaa automaatiota sekä samalla minimoida manuaalista työtä. Ja siitähän me kaikki pidämme – mitä vähemmän turhaan tehtyä käsin tehtyä puurtamista, sen vähemmän virheitä ja ärräpäitä.

Selvitämme kanssasi yrityksesi olemassaolevan järjestelmätilanteen sekä tutustumme toimivimpiin integraatiomenetelmiin ja automatisoitaviin tietovirtoihin. Tuloksena on harvinaisen vaivaton markkinoinnin automaation tehostaminen.

Tutut järjestelmät ne yhteen soppii

Vaivaton toteutus on luonnollisesti mahdollista vain taitavissa käsissä. Tietotaitomme integraatioiden sekä ohjelmistojen ja niiden mahdollisuuksien kiemuroista varmistaa, että paras lopputulos löytyy tarkkaan tehtyjen taustatöiden ansiosta joka kerta.

Järjestelmäintegraatioiden projektiin sisältyy tyypillisesti:

 • Integroitavien järjestelmien läpikäynti ja selvitys
 • Tietorakenteiden ja integraatiovalmiuksien arviointi
 • Tavoitteiden asettaminen
 • Etenemissuunnitelma
 • Tekninen toteutus
 • Käyttöönotto ja testaus

Tutustu myös

Käytettävyys- ja saavutettavuusauditointi. Verkkopalveluiden hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden ylläpitäminen on noussut keskeiseksi laadukkaan sivuston kriteeriksi. Ihan syystäkin – vaikka kokeilunhaluisuus ja erikoiset ratkaisut kovasti kiinnostavat meitäkin, selkeällä ja yksinkertaisella valinnoilla tehdään tuloksia. Kunhan vähän luovuuttakin ripottelee päälle.

Lue lisää

Digimarkkinointi on keskeinen osa modernin markkinoinnin toteutusta. Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaitasi kiinnostavat kampanjat eri kanaviin – teemme yhteistyötä ihan kaikkien kanavien kanssa.

Lue lisää

Orgaaninen hakukonenäkyvyys on yksi sivuston menestyksen keskeisimmistä kulmakivistä. Teknisen SEO-palvelumme avulla käännämme valokeilan sivustoasi kohti.

Lue lisää

WordPress-verkkosivustot, extranet-palvelut, asiakasportaalit, verkkokaupat ja asiointipalvelut. WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Toteutamme monenkokoiset ja -näköiset verkkopalvelut WordPress-pohjaisesti oman teemapohjamme päälle kokonaisuuksiksi, jotka jäävät mieleen.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!