Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Digimainonnan kanavat ja kampanjat

Digimainonnan viidakko on hyvin tiheä, mutta myös täynnä mahdollisuuksia. Siksi tuemme sen seassa luovimista monin eri tavoin. Kohderyhmästä ja tavoitteesta riippuen valitsemme yrityksesi käyttöön sopivat kanavat, mainosmuodot ja kampanjarakenteet. Siten rakennamme yhdessä kanssasi brändistäsi erottuvan ja tuemme kävijäliikenteen hankintaa.

Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaitasi kiinnostavat kampanjat eri kanaviin. Facebook, Linkedin, Google Ads -hakukonekampanjat, display-kampanjat, YouTube-kampanjat, Twitter Ads, Bing-hakukonekampanjat – teemme yhteistyötä ihan kaikkien kanssa, emmekä jätä ketään ulkopuolelle.

Menemme pintaa syvemmälle

Monikanavainen syväosaamisemme palvelee niin analyyttistä dataohjattua hakusana- tai shopping-mainontaa kuin luovia display-kampanjoitakin. Suunnittelemme banneriaineistot kuvien, dynaamisten HTML5-aineistojen tai tuottamiemme videoaineistojen ympärille. Jotta saavuttaisimme tavoitteesi mahdollisimman kustannustehokkaasti luovan otteen ohella, optimoimme kampanjoitasi aktiivisesti. Noudatamme uskollisesti eri mainosalustojen laatukriteerejä avainsanojen, mainosten, kohdennusten ja muiden digimainonnan osa-alueiden toteuttamisessa.

Koulutamme tarpeen mukaan myös asiakkaitamme mainostyökalujen käytössä, olipa kyse sitten Metan (Facebook ja Instagram) Business Manager -työkalusta, LinkedInin Campaign managerista tai Twitter Ads -sovelluksesta.

Digimainonnan kampanjasunnitteluun sisältyy tyypillisesti:

  • Mainonnan kanavien valinta
  • Kampanjasuunnittelu
  • Mainonnan suunnittelu ja sisällöntuotanto
  • Mainonnan toteutus ja optimointi
  • Raportointi
  • Tulosten analysointi

Tutustu myös

Käytettävyys- ja saavutettavuusauditointi. Verkkopalveluiden hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden ylläpitäminen on noussut keskeiseksi laadukkaan sivuston kriteeriksi. Ihan syystäkin – vaikka kokeilunhaluisuus ja erikoiset ratkaisut kovasti kiinnostavat meitäkin, selkeällä ja yksinkertaisella valinnoilla tehdään tuloksia. Kunhan vähän luovuuttakin ripottelee päälle.

Lue lisää

Automaatiotyönkulkujen suunnittelu ja erilaiset järjestelmäintegraatiot. Monelta yritykseltä löytyy tänä päivänä hyvä markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Mutta kuinka moni tietää, miten hyödyntää sitä sen koko potentiaalissa? Jos et ole ihan varma, selvitetään ihmeessä. Tarjoamme myös järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelua ja toteutusta.

Lue lisää

Orgaaninen hakukonenäkyvyys on yksi sivuston menestyksen keskeisimmistä kulmakivistä. Teknisen SEO-palvelumme avulla käännämme valokeilan sivustoasi kohti.

Lue lisää

WordPress-verkkosivustot, extranet-palvelut, asiakasportaalit, verkkokaupat ja asiointipalvelut. WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Toteutamme monenkokoiset ja -näköiset verkkopalvelut WordPress-pohjaisesti oman teemapohjamme päälle kokonaisuuksiksi, jotka jäävät mieleen.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna

meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!