Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Valot, analyysi, käy!

Merkittävä osa hakukonenäkyvyyden kehittämistä ja hakukoneoptimointia on tekninen SEO. Jotta sivustollesi löytyisi kirkkaimmat suosion edellytykset mahdollisimman tehokkaasti, käymme SEO-prosessissamme läpi useamman ykstiyiskohtaisen – ja hyvin tärkeän – vaiheen.

Testaamme ja analysoimme teknisen SEO:n kannalta kaikkein olennaisimmat osa-alueet, kuten palvelinympäristön suorituskyvyn, sivustojen latausnopeuden, sivujen sisäisen rakenteen ja hierarkian sekä sivupohjien teknisen saavutettavuuden. Yksityiskohtaisuus on tärkeimpiä valttikorttejamme.

Teknisen SEO:n asiantuntija palveluksessasi

Saisiko olla tiivistetty vai täyspitkä SEO?

Hakukoneoptimoinnin tekninen osuus on tavallisesti osa verkkosivupalveluitamme. Olipa SEO-tekemiselle tilausta sitten isommassa tai kevyemmässä mittakaavassa, tekninen SEO-asiantuntijamme analysoi sivustosi hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat osa-alueet tarkasti ja syväluotaavasti. Analyysin tuloksista koostamme selkeän raportin ja toimenpidesuunnitelman, jonka osasia tietysti viemme mielellämme myös käytäntöön.

Tekniseen SEO:n ja hakukoneanalyysin prosessiin sisältyy tyypillisesti:

 • Pohjatyö, nykyisen tilanteen selvitys
 • Hakusana-analyysi
 • Sivuston toiminnallisuuksien analysointi
 • Raportointi
 • Jatko-toimenpiteiden määrittely tuloksien pohjalta

Digitaalinen markkinointi ja mainonta

Digimainonnan kampanjat

Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaitasi kiinnostavat kampanjat eri kanaviin. Facebook, Linkedin, Google Ads -hakukonekampanjat, display-kampanjant, YouTube-kampanjat, Twitter Ads, Bing-hakukonekampanjat – teemme yhteistyötä ihan kaikkien kanssa, emmekä jätä ketään ulkopuolelle.

Rohkeasti digiviidakon sekaan

Digimainonta on keskeinen osa modernin markkinoinnin toteutusta. Se johtuu ennen kaikkea siitä, että lähes kaikki meistä pyörivät jatkuvasti erilaisilla digitaalisilla kanavilla aina verkkosivuista sosiaaliseen mediaan asti. Jos siellä ei mainosta, markkinoi, näy tai kuulu, häviää kilpailijoilleen aika monessakin kilpajuoksussa alta aikayksikön.

Digimainonnan viidakko on hyvin tiheä, mutta myös täynnä mahdollisuuksia. Siksi tuemme sen seassa luovimista monin eri tavoin. Kohderyhmästä ja tavoitteesta riippuen valitsemme yrityksesi käyttöön sopivat kanavat, mainosmuodot ja kampanjarakenteet. Siten rakennamme yhdessä kanssasi brändistäsi erottuvan ja tuemme kävijäliikenteen hankintaa.

Tukea prosessiin ja tulevaisuuden suunnitelmille

Suunnittelemme erilaajuiset kampanjat liiketoimintalähtöisesti ja mitattavat tavoitteet kirkkaana mielessä pitäen.

Monikanavainen syväosaamisemme palvelee niin analyyttistä dataohjattua hakusana- tai shopping-mainontaa kuin luovia display-kampanjoitakin. Suunnittelemme banneriaineistot kuvien, dynaamisten HTML5-aineistojen tai tuottamiemme videoaineistojen ympärille. Jotta saavuttaisimme kampanjasi tavoitteen mahdollisimman kustannustehokkaasti luovan otteen ohella, optimoimme budjettisi ja teemme matkan varrella esityksiä kohdennuksista ja erilaisista kustannuksista.

Koulutamme tarpeen mukaan myös asiakkaitamme mainostyökalujen käytössä, olipa kyse sitten Metan (Facebook ja Instagram) Business Manager -työkalusta, Linkedinin Campaign managerista tai Twitter Ads -sovelluksesta.

Digimainonnan kampanjasunnitteluun sisältyy tyypillisesti:

 • Mainonnan kanavien valinta
 • Kampanjasuunnittelu
 • Mainonnan suunnittelu ja sisällöntuotanto
 • Mainonnan toteutus ja seuranta
 • Raportointi
 • Tulosten analysointi

Tutustu myös

Käytettävyys- ja saavutettavuusauditointi. Verkkopalveluiden hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden ylläpitäminen on noussut keskeiseksi laadukkaan sivuston kriteeriksi. Ihan syystäkin – vaikka kokeilunhaluisuus ja erikoiset ratkaisut kovasti kiinnostavat meitäkin, selkeällä ja yksinkertaisella valinnoilla tehdään tuloksia. Kunhan vähän luovuuttakin ripottelee päälle.

Lue lisää

Automaatiotyönkulkujen suunnittelu ja erilaiset järjestelmäintegraatiot. Monelta yritykseltä löytyy tänä päivänä hyvä markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Mutta kuinka moni tietää, miten hyödyntää sitä sen koko potentiaalissa? Jos et ole ihan varma, selvitetään ihmeessä. Tarjoamme myös järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelua ja toteutusta.

Lue lisää

WordPress-verkkosivustot, extranet-palvelut, asiakasportaalit, verkkokaupat ja asiointipalvelut. WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Toteutamme monenkokoiset ja -näköiset verkkopalvelut WordPress-pohjaisesti oman teemapohjamme päälle kokonaisuuksiksi, jotka jäävät mieleen.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna

meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!