Palvelut

Verkkosivut

Potentiaalinen asiakkaasi saa usein ensivaikutelman yrityksestäsi verkkosivustoltasi. Laadukkaasti suunniteltuna sivustosi johtaa myyntiin joko välittömästi tai tietyn markkinointipolun kautta. Yrityksesi kärkiviesti, osaaminen ja tarjonta tulisi selvitä sivustovierailijalle nopeasti ja helposti. Tehokas sivusto näyttää yrityksen hyödyt ja merkityksen näyttävässä, mutta ymmärrettävässä muodossa.

Sivusto tehdään yhdessä

Suunnittelemme verkkosivut yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta ne palvelevat juuri sinun yrityksesi kohderyhmiä. Merkittävä osa suunnittelutyötämme on yrityksesi toimintaan perehtyminen. Tutustumalla kilpailijoihin varmistamme, että lopputulos on ainutlaatuinen. Sivustolla voi olla yksi tai satoja sivuja, verkkokauppa, blogi tai mikä ikinä nähdään toimivaksi.

Tärkeintä on, että sivusto palvelee liiketoimintasi tarkoitusta, on kiinteä osa viestintääsi ja tarjoaa hyvän käyttökokemuksen sekä sivustovierailijoille, että sen ylläpitäjille. Nämä tavoitteet saavutetaan kiinnittämällä huomiota seuraaviin seikkoihin:

Optimointi

Jokainen sivusto on teknisesti optimoitu käyttäjien ja hakukoneiden kannalta. Rakenteessa ja visuaalisuudessa tehdyt ratkaisut toteutetaan aina responsiivisuuden ehdoilla – meillä suunniteltu sivusto toimii lähtökohtaisesti laitteella kuin laitteella

Ylläpito

Sivuston ylläpitäjän haasteena on monesti keskitetty hallinta. Me kiinnitämme erityishuomiota mahdollisimman tehokkaaseen sisällönhallintaan ja ylläpidon vaivattomuuteen.

Räätälöinti

Itse suunnittelemamme pohjan ansiosta pystymme räätälöimään rakenteen ja sisällön halutun mukaiseksi, eivätkä ratkaisut sulje toisiaan pois. Toteutamme aina brändiisi, viestiisi ja tarkoitukseesi parhaiten sopivan sivuston.

Skaalautuvuus

Kaikki sivustomme rakennetaan skaalautuviksi ilman esteitä jatkokehitykselle. Erikokoisten osioiden lisäys osaksi sivustoa onnistuu myös missä vaiheessa tahansa sivuston elinkaarta.

Monitasoista osaamista

Olemme olleet toteuttamassa teknisesti vaativia toteutuksia, mutta meiltä löytyy apua myös kevyempääkin ratkaisua edellyttäviin tilanteisiin. Yhdistämällä käyttäjälähtöisen suunnittelun, visuaalisen ammattitaidon ja hakukoneisiin liittyvän tietotaitomme tekniseen osaamiseemme, sivustototeutuksemme palvelevat digitaalisten kanavien tavoitteita kattavasti.

Ihan raflaavaa, eikö vaan? Ottamalla meihin yhteyttä saat kuulla aiheesta lisää!

Tuire Hanninen
Tuire Hanninen
Asiakaspäällikkö040 522 7521tuire.hanninen@bermuda.fi
Jarkko Caven
Jarkko Caven
Toimitusjohtaja050 527 4849jarkko.caven@bermuda.fi

Tutustu asiakkaisiimme, joille olemme suunnitelleet verkkosivut

Etkö löydä etsimääsi?

Soita tai laita meille viestiä