Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Helppo käyttäjille, helppo päivittäjille

Vaikka ohjelmisto onkin sama kerta toisensa jälkeen, uusi verkkosivuprojekti on aina yhtä jännittävä ja uniikki kokemuksensa. Tuttua ja turvallista on vain juuri sen verran, mitä tarvitaan – loppu on uutta ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin suunniteltua.

WordPressiin perustuva verkkosivusto on suorituskykyinen, hakukoneystävällinen ja helppokäyttöinen. Olemme rakentaneet WordPress-osaamistamme johdonmukaisesti vuosia, ja voimmekin selkä suorassa kehaista tekninen osaamisemme olevan huippuluokkaa. Siksi keskittymisemme ja ydinosaamisemme kohdistuu erityisesti sivuston tekniseen laatuun, pitkään elinkaareen ja päivitettävyyteen. Muokkaamis- ja päivityspainajaiset voit jättää historiaan.

Ylpeilyn aihetta lopputuotoksesta

Verkkosivuprojektimme on hyvin jäsennelty kokonaisuus, jossa ohjattua suunnitteluvaihetta seuraa sprintteihin pilkottu toteutusvaihe. Kuten sanottu, juuri sopivasti tuttua tekemistä tehostaa projektien kulkua merkittävästi.

Sivustoprojekteissa pyrimme tiiviiseen aikatauluun testauksesta ja teknisestä laadusta tinkimättä. Lopputuloksena on pitkän elinkaaren sivusto, jota kelpaa esitellä niin asiakkaille kuin ihan kaikille muillekin.

WordPress-verkkosivuston toteutukseen sisältyy tyypillisesti

 • ​Määrittelydokumentti (työmäärien tarkennus)
 • Nykytilanteen analysointi (analytiikka)
 • Taustamateriaaleihin ja tehtyihin määrittelyihin perehtyminen​
 • Tutustuminen yrityksen palveluliiketoimintamalliin
 • Rakenne-, SEO- ja sisältösuunnittelu
 • Visuaalisen ilmeen ja ulkoasun graafinen suunnittelu ja toteutus
 • Tekninen suunnittelu ja toteutus oman WordPress-teemamme päälle
 • Mahdolliset integraatiot
 • Sisällönsyöttö, käyttötestaus ja julkaisu

Verkkokaupat ja asiointipalvelut

B2B-verkkokauppa, tilauskanava tai asiointipalvelu mahdollistaa monet erilaiset aika- ja paikkariippumattomat liiketoimintamahdollisuudet. Näiden mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarjoamme tehokkaita ja luovia ratkaisuja.

Verkkokaupalla hyötyä myös B2B-bisnekseen

Verkkokaupat ovat juuri nyt monen liiketoiminnan keskiössä, ja ovathan ne jakelukanavana hyödyllisiä myös B2B-ympäristössä. Tekemämme WordPress- ja WooCommerce -pohjaiset liiketoimintasovellukset ovat kevyitä, joustavia ja helposti integroitavissa eri taustajärjestelmiin.

Monipuoliset taitomme markkinoinnin ja web-teknologian maailmoista mahdollistavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme niin simppeleitä kuin monimutkaisempiakin sovellustoteutuksia – tarpeistasi ja tavoitteistasi riippuen.

Tekninen toteutus, sisältö, vai molemmat?

Millainen liiketoimintatarve yrityksellä on? Tarvitaanko tuotteelle tai palvelulle uusi jakelutie tai muu palvelukanava? Verkkokauppa- ja asiointipalvelun suunnittelu lähtee näistä kysymyksistä liikkeelle – ja yleensä tyypilliseen tapaamme olemme jo hyvissä ajoin mukana haistelemassa, etsimässä ja tunnistamassa näitä tarpeita.

Toisinaan kauppaosio liitetään osaksi toteuttamaamme verkkosivustoa, toisinaan autamme oikeastaan ihan kaikessa: järjestelmän konseptoinnissa, itse verkkokauppa-alustan teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa, sisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa sekä verkkokaupan mainonnassa ja konversio-optimoinnissa. Sinä päätät laajuudesta, mutta tiivis yhteistyö on taattua.

Verkkokauppojen ja muiden asiointipalveluiden suunnitteluun sisältyy tyypillisesti:

 • ​Määrittelydokumentti (työmäärien tarkennus)
 • Nykytilanteen analysointi (analytiikka)
 • Taustamateriaaleihin ja tehtyihin määrittelyihin perehtyminen​
 • Tutustuminen yrityksen palveluliiketoimintamalliin
 • Rakenne-, SEO- ja sisältösuunnittelu
 • Visuaalisen ilmeen ja ulkoasun graafinen suunnittelu ja toteutus
 • Tekninen suunnittelu ja toteutus oman WordPress-teemamme päälle
 • Tuotetietokanta ja verkkokauppatoiminnallisuudet
 • Tuotehaku ja -suodatustoiminnot
 • Asiakkaan tilinhallintanäkymät
 • Maksurajapinnat ja mahdolliset integraatiot
 • Sisällönsyöttö, käyttötestaus ja julkaisu

Extranet-palvelut, asiakasportaalit

Laadukkaasti ja huolella suunniteltu verkkopalvelu varmistaa, että voit vastata ja reagoida asiakkaidesi tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti. Asiakasportaalit integroituvat tyypillisesti yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin, jonka vuoksi moneen tarpeeseen taipuva integrointiosaamisemme tulee varmasti tarpeeseen.

Tehokkuutta yritykselle – ja siten asiakkaiden palvelemiselle

Mitä asiakkaasi toivoo yritykseltäsi eniten? Tietenkin hyvää tuotetta tai palvelua, mutta yhtä lailla myös sujuvaa asiointia ja positiivisia kokemuksia kanssasi asioimisesta.

Erilaisten asiakasportaalien kautta yritys voi ennen kaikkea parantaa omaa asiakaskokemustaan. Sen lisäksi portaalit tarjoavat täsmätietoa asiakkaillesi ja sidosryhmillesi, tukea, jolla keventää asiakaspalveluiden resursseja, sekä jälkimarkkinoinnin prosessien tehokkuutta. Näillä eväillä varmistetaan proaktiivinen ote yrityksen toiminnan kehittämisestä sekä uusista, hyvistä kokemuksia – puolin jos toisinkin.

Tukenasi kaikissa vaiheissa

Extranetit ja asiakasportaalit ovat usein laajennuksia, jotka kulkevat toteuttamiemme verkkosivustojen rinnalla. Tarvittaessa ne voivat olla myös erillisiä projekteja, jolloin fokus on täysin uusissa palveluissa tai portaaleissa.

Käyttämämme WordPress-järjestelmä soveltuu kuin nenä päähän suljetuille yleisölle tarkoitettujen verkkopalveluiden toteuttamiseen. Erityisiä vahvuuksiamme ovat roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta sekä modulaarisuus ja integroitavuus, joiden kautta järjestelmäsi voidaan liittää joustavasti ja ketterästi osaksi eri tietojärjestelmiä.

Sen lisäksi olemme tiiviisti mukana palvelusi konseptoinnissa, rakenteen ja sisällön suunnittelussa sekä teknisessä toteutuksessa. Minkäs luonnollemme mahdamme.

Extranet-palveluiden ja asiakasportaalien suunnitteluun sisältyy tyypillisesti:

 • Kohderyhmän tarpeiden kartoitus
 • Sisältöjen ryhmittely
 • Käyttöliittymän suunnittelu
 • Käyttäjäryhmien ja käyttöoikeuksien määrittely
 • Integraatiot taustajärjestelmiin

Tutustu myös

Käytettävyys- ja saavutettavuusauditointi. Verkkopalveluiden hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden ylläpitäminen on noussut keskeiseksi laadukkaan sivuston kriteeriksi. Ihan syystäkin – vaikka kokeilunhaluisuus ja erikoiset ratkaisut kovasti kiinnostavat meitäkin, selkeällä ja yksinkertaisella valinnoilla tehdään tuloksia. Kunhan vähän luovuuttakin ripottelee päälle.

Lue lisää

Digimarkkinointi on keskeinen osa modernin markkinoinnin toteutusta. Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaitasi kiinnostavat kampanjat eri kanaviin – teemme yhteistyötä ihan kaikkien kanavien kanssa.

Lue lisää

Automaatiotyönkulkujen suunnittelu ja erilaiset järjestelmäintegraatiot. Monelta yritykseltä löytyy tänä päivänä hyvä markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Mutta kuinka moni tietää, miten hyödyntää sitä sen koko potentiaalissa? Jos et ole ihan varma, selvitetään ihmeessä. Tarjoamme myös järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelua ja toteutusta.

Lue lisää

Orgaaninen hakukonenäkyvyys on yksi sivuston menestyksen keskeisimmistä kulmakivistä. Teknisen SEO-palvelumme avulla käännämme valokeilan sivustoasi kohti.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!