Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Valot, analyysi, käy!

Merkittävä osa hakukonenäkyvyyden kehittämistä ja hakukoneoptimointia on tekninen SEO. Jotta sivustollesi löytyisi kirkkaimmat suosion edellytykset mahdollisimman tehokkaasti, käymme SEO-prosessissamme läpi useamman ykstiyiskohtaisen – ja hyvin tärkeän – vaiheen.

Testaamme ja analysoimme teknisen SEO:n kannalta kaikkein olennaisimmat osa-alueet, kuten palvelinympäristön suorituskyvyn, sivustojen latausnopeuden, sivujen sisäisen rakenteen ja hierarkian sekä sivupohjien teknisen saavutettavuuden. Yksityiskohtaisuus on tärkeimpiä valttikorttejamme.

Teknisen SEO:n asiantuntija palveluksessasi

Hakukoneoptimoinnin tekninen osuus on tavallisesti osa verkkosivupalveluitamme. Olipa SEO-tekemiselle tilausta sitten isommassa tai kevyemmässä mittakaavassa, tekninen SEO-asiantuntijamme analysoi sivustosi hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat osa-alueet tarkasti ja syväluotaavasti. Analyysin tuloksista koostamme selkeän raportin ja toimenpidesuunnitelman, jonka osasia tietysti viemme mielellämme myös käytäntöön.

Tekniseen SEO:n ja hakukoneanalyysin prosessiin sisältyy tyypillisesti:

  • Pohjatyö, nykyisen tilanteen selvitys
  • Hakusana-analyysi
  • Sivuston toiminnallisuuksien analysointi
  • Raportointi
  • Jatko-toimenpiteiden määrittely tuloksien pohjalta

Tutustu myös

Käytettävyys- ja saavutettavuusauditointi. Verkkopalveluiden hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden ylläpitäminen on noussut keskeiseksi laadukkaan sivuston kriteeriksi. Ihan syystäkin – vaikka kokeilunhaluisuus ja erikoiset ratkaisut kovasti kiinnostavat meitäkin, selkeällä ja yksinkertaisella valinnoilla tehdään tuloksia. Kunhan vähän luovuuttakin ripottelee päälle.

Lue lisää

Digimarkkinointi on keskeinen osa modernin markkinoinnin toteutusta. Suunnittelemme tehokkaat ja asiakkaitasi kiinnostavat kampanjat eri kanaviin – teemme yhteistyötä ihan kaikkien kanavien kanssa.

Lue lisää

Automaatiotyönkulkujen suunnittelu ja erilaiset järjestelmäintegraatiot. Monelta yritykseltä löytyy tänä päivänä hyvä markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Mutta kuinka moni tietää, miten hyödyntää sitä sen koko potentiaalissa? Jos et ole ihan varma, selvitetään ihmeessä. Tarjoamme myös järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelua ja toteutusta.

Lue lisää

WordPress-verkkosivustot, extranet-palvelut, asiakasportaalit, verkkokaupat ja asiointipalvelut. WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Toteutamme monenkokoiset ja -näköiset verkkopalvelut WordPress-pohjaisesti oman teemapohjamme päälle kokonaisuuksiksi, jotka jäävät mieleen.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna

meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!