Luettavissa 3 minuutissa

Kasvamme kasvattaaksemme

Minulla oli suuri etuoikeus toteuttaa jo puolen vuosikymmenen ikäinen haave viettää pidempi aika koti-isänä kahden lapseni kanssa. Oli viimeinen hetki ennen esikoisen eskarin alkamista, joten työvuoteni 2021 alkoi varsinaisesti vasta elokuulta. En kyllästy ilmaisemaan kiitostani bermudalaisille siitä, että tämä saatiin järjestymään niin kivuttomasti. Meillä on upea ryhmä, jossa on kasvupotentiaalia vielä valtavasti, kunhan kasvulle antaa tilaa. Minkäänlaista epävarmuutta Bermudan pärjäämisestä en kokenut.

Sen lisäksi, että minulla oli laatuaikaa lasten kanssa, minulla oli laatuaikaa omine ajatuksineni. Sain miettiä Bermudankin tulevaisuutta uudesta perspektiivistä.

Meidän pitkäikäinen sloganimme on ”uskalla olla enemmän”. Vuonna 2020 nostimme vielä erityiseksi kehitysteemaksemme rohkeuden. Etäisyys auttoi kuitenkin huomaamaan, miten paljon silti luomme itsellemme ”entä jos” -tyylisiä jarruja. Olemme omistajina aina kokeneet, että meidän tavoitteemme eivät saa olla ristiriidassa kenenkään työpaikan varmuuden kanssa. Ja ironista kyllä, meissä on luonnostaan tiettyä ”uho on tuho” -asennetta. Kun katsoin etäämmältä, aloin vahvemmin kyseenalaistaa Bermudan orgaanisen kasvun varovaisuuden – vakaudestaan huolimatta.

En ollut toki ajatusteni kanssa yksin. Aloitettuamme Bermudan toisen vuosikymmenen viime syksynä, oli vahva yhteinen näkemyksemme painaa kaasua kohti seuraavaa tasoa. Se oli entistä helpompaa merkittävän asiakaskontaktin taannoin haastettua meitä: ”Onko Bermudalla uskallusta kasvaa asiakkaan kanssa?”

Me emme tietenkään ole saari, vaikka nimestämme niin voisi päätellä. Me heijastamme olosuhteita, joissa asiakkaamme toimivat. Niinpä olemme kiinnittäneet muutamia motivaattoreita, joihin pyrimme omalla kehityksellämme vastaamaan.

Winning team

Tehokkain ja inspiroivin yhteistyö syntyy, kun tilaajan ja toimittajan joukot sulautuvat yhdeksi optimaalisesti toimivaksi tiimiksi. Rekrytoinnista ja kulttuurimme kehityksestä lähtien pyrimme palvelumalliin, jossa mukaudumme aidosti parisuhteen toiseen osapuoleen niin, ettemme tuijottele toisiamme vain ihastuneina yli pöydällä makaavien viinereiden, vaan rinnakkain – katseet samaan suuntaan.

Markkinoinnin johtaminen

Liian usein markkinoinnin heikko lenkki on yhä se, että prosessi ei ole tarpeeksi määrätietoinen, aktiivinen ja johdettu. Osa asiakkaamme maailmaan mukautumista on se, että tarjoamme ratkaisuja markkinoinnin johtamiseen.

Myyntiprosessin tehostaminen

Markkinoinnin arvo mitataan myynnissä. Mitä suoremmin voimme vaikuttaa itse myyntiprosessin tehokkuuteen, sen palkitsevampaa meille ja asiakkaalle. Niinpä etsimme jatkuvasti parempia ratkaisuja esim. jälleenmyyjäverkoston hallintaan vahvistamalle sekä asiakkaidemme liiketoiminnan strategista ymmärrystä että teknisiä valmiuksiamme.

Keväällä hallituksemme päättikin alkaa pumpata digijuuristamme voimaa entistä vahvemman MarTech-haaran kasvattamiseksi.

Uskomme siis entistä vahvemmin, että osaamisemme sekä palvelumme leventäminen ja syventäminen kasvavalla rohkeudella, on asiakkaitamme parhaiten palveleva strategia. Luomme lisää tarjontaa, uskoen sen luomaan kysyntään. Koska kysyntä = asiakashyöty.

Ja äärimmäisen luontevalta tuntuu ottaa markkinointiteknologia fokukseemme, jotta on entistä selvempää, että Bermuda on myös digitoimisto. Markkinointistrateginen näkemyksemme ei ole katoamassa, vaan niin ikään vahvistumassa. Mutta digitoimistossa ovat juuremme. Näemme palvelun tukemisessa teknisillä ratkaisuilla kiihtyvää kasvua itsellemme sekä asiakkaillemme.Viimeisimmät artikkelit

Ihmiset
22.06.2022
Janika Keskitalo
Lue lisää
Rekry
20.06.2022
Etsimme WordPress-kehittäjiä
Lue lisää
Case
10.06.2022
Extron: Muoviteollisuuden tulevaisuus tarvitsee Arkkitehteja
Lue lisää
Blogi
23.05.2022
Käytätkö Analyticsia? Kävijädatasi saattaa pian kadota
Lue lisää
Case
04.05.2022
AGCO Power: Voimaa muutokseen
Lue lisää
Case
02.05.2022
Paljon onnea 20-vuotias Kauppakeskus Arabia!
Lue lisää
Blogi
02.05.2022
Mitä markkinointitoimistolta halutaan?
Lue lisää
Blogi
19.04.2022
Koodarina markkinointitoimistossa
Lue lisää
Rekry
14.04.2022
Haussa freelance-copywriter
Lue lisää
Case
13.04.2022
Cloudpermit Oy:n Lupapiste: Kun kriteerit ovat korkealla, käyttäjäkokemus ratkaisee
Lue lisää
Webcast
04.04.2022
Markkinointiteknologiat – Mitä apua!?
Lue lisää
Case
29.03.2022
Vesivek: Asiakaslehti on tehokas tapa tavoittaa oikeat ihmiset
Lue lisää