Luettavissa 2 minuutissa

Tuire Hanninen

Bermuda on kasvanut pääosin tunnistamalla nuoria potentiaalisia kykyjä, joilla ei välttämättä ole alan työkokemusta lainkaan. Kun asiakaspäälliköä etsiessä tällä kertaa haluttiin korostaa kokemuksen merkitystä, aiheuttikin viimeisen pohdinnan se, löytyykö Bermudalta tarpeeksi isot saappaat – ei se, onko niille löytynyt täyttäjä.

Tuire on ollut markkinoinnin kanssa tekemisissä jo silloin, kun leikkaa ja liimaa -mainos tarkoitti ihan oikeita saksia. Kun työuraa on takana toistakymmentä vuotta mainostoimistossa ja tätä ennen vielä pidempi pätkä Keskolla mm. tiimivastaavana ja myymälämarkkinoinnin parissa, on vähintäänkin selvää, että Tuire tietää mistä markkinointitoimiston arjessa on kysymys.

Mutta mistä Tuire sitten ammentaa edelleen inspiraatiota etsiä alalla uusia haasteita?

Tuire itse kertoo, että alan muuttuessa uuden oppiminen ja uudet mahdollisuudet pitävät virkeänä. Bermudalla häntä kiinnostavat laaja-alainen osaaminen ja mahdollisuus tarjota asiakkaille mielettömiä juttuja.

Ja nimenomaan asiakkaat ovat Tuirelle elämänvirtaa.

”Tuiresta huokuu välitön ja aito auttamisen halu, mitä asiakaspalvelu parhaimmillaan mielestäni on”, ylistää tiimikaveri Maiju.

Aitous ja välittömyys ovat tekijöitä, jotka Tuiresta huokuvat jo ensikohtaamisella. Eivätkä vain ensikohtaamisella, sillä Tuirelle tärkeintä asiakkaidenkin kanssa on pysyvyys. Pitkät luottamussuhteet ovat parhaimmillaan henkinen voimavara molemmin puolin.

”Tuire on todella kovan luokan ammattilainen. Hänellä on mahtava persoonallisuus ja vilpitön halu tarjota asiakkaille ja työkavereille parasta, mitä tarjolla on. Ei sitä voi kuin ihailla!”, kuvaa graafinen suunnittelija Tiia.

Työn ulkopuolella Tuire energisoituu entisestään tanssin ja muun liikunnan parissa. Kädet savessa Tuire on kirjaimellisestikin maaseutumaisemissa, kun talo ja piha tarjoavat askareita ympäri vuoden.

”Tuire on yksinkertaisesti aivan huipputyökaveri ja me ollaan tosi onnekkaita, että Tuire toi osaamisensa ja asenteensa juuri meille”, tyhjentää projektipäällikkö Anu.

Tutustu myös muihin bermudalaisiin

Ihmiset
22.06.2022
Janika Keskitalo
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Sanna Männistö
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Ella Vilen
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Elisa Jalonen
Lue lisää
Ihmiset
20.12.2021
Juha Tyrni
Lue lisää
Ihmiset
16.12.2021
Veikko Sorvaniemi
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Ihmiset
13.01.2021
Annika De Kooter
Lue lisää
Ihmiset
17.11.2020
Sanni Kivipelto
Lue lisää
Ihmiset
21.02.2020
Ville ”Ykä” Yrjölä
Lue lisää