Luettavissa 2 minuutissa

Miljoonan kerätyn euron rajapyykki rikottu – Taysin uusi lastensairaala on saanut ensimmäiset potilaansa

Bermudan ja Lastenklinikan Tuki ry:n yhteistyön tavoitteena on ollut levittää tietoisuutta lastensairaalan toiminnasta sekä kerätä varoja muun muassa sairaalatarvikkeisiin ja tutkimuksen tekoon. Nyt uusi sairaala on avattu.

Viime elokuussa Bermudalla oli syytä juhlaan: kolme vuotta kestäneen pro bono -työn avustuksella Taysin lastenklinikalle onnistuttiin keräämään miljoona euroa.

Kolmen vuoden aikana olemme luoneet monia erilaisia kampanjaideoita ja -materiaaleja varojen hankkimisen avustamiseksi. Monelle tuttujen Alussa avun tarve on suurin ja Tässä on mun uus koti -kampanjoiden lisäksi olemme olleet mukana järjestämässä esimerkiksi Lastensairaalagolf- ja Perhegolf-tapahtumia.

Ihanan tavallinen arki keskiössä

Kampanjat ja tapahtumat toteutettiin yhteistyössä Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa, jonka pääyhteistyökumppanina olemme toimineet jo kolmen vuoden ajan.

Yhteistyössä tekemiemme projektien teemana on ollut ”Ihan(an) tavallinen päivä”. Tavoitteenamme on ollut kerätä rahaa sille, että perheillä olisi sairaalaympäristössä mahdollisimman tavanomaista ja levollista olla.

Suurin yksittäinen hankinta, joka tehtiin kerättyjen varojen avulla, oli vastasyntyneiden teho-osaston älylasiseinät. Seinät turvaavat potilaiden rauhallisen hoidon ja antavat lähimmäisille mahdollisuuden olla lähellä omaa pientä potilasta.

Lisäksi lastenklinikalle on hankittu esimerkiksi monipäätelaitteet, joiden avulla lapset voivat käydä koulua, pitää yhteyttä perheeseensä ja kavereihinsa sekä pelata pelejä.

Pysäyttävät viestit herättävät tunteita laidasta laitaan

Bermudan suunnittelemilla kampanjoilla on ollut tärkeä rooli tietoisuuden levittämisessä ja tunteiden herättämisessä – olivat tunteet sitten positiivisia tai negatiivisia.

Vaikka kampanjat ovat herättäneet paljon iloa ja myötätuntoa, ne ovat myös saaneet aikaan ärsytystä. Se on kuitenkin pieni hinta siitä, että tärkeä asia on saanut sen ansaitsemaa huomiota.

Monen vuoden työ palkittiin viime syyskuun lopussa, kun yhteistyömme Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa huipentui lastensairaalan avajaisiin. Ensimmäiset pienet potilaat ovat jo päässeet aiempaakin parempaan hoitoon sairaalan uusiin tiloihin.

Pienten potilaiden viihtyvyyteen voit edelleen lahjoittaa osoitteessa: lahjoitalapsille.fi

Viimeisimmät artikkelit

Podcast
20.10.2021
Jakso 2: Kuka puhuu, kenelle ja miksi? Haussa käänteentekevä tone of voice
Lue lisää
Rekry
05.10.2021
Etsimme WordPress-kehittäjiä
Lue lisää
Podcast
05.10.2021
Jakso 1. Käsissä langat, palapelin palat ja pallo – vai miten se markkinoinnin johtaminen menikään?
Lue lisää
Ihmiset
03.09.2021
Miiro Paananen
Lue lisää
Blogi
30.08.2021
Kasvamme kasvattaaksemme
Lue lisää
Case
21.05.2021
Långvik: Wellness verkossa
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Pinja Hänninen
Lue lisää
Ihmiset
17.05.2021
Erika Lindström
Lue lisää
Blogi
14.05.2021
Miten käy mainostajien kun keksipurkki tyhjenee?
Lue lisää
Blogi
27.04.2021
Suppilomainonta kuljettaa käyttäjän askel kerrallaan kohti konvertoitumista
Lue lisää
Blogi
06.04.2021
Kansainvälistyvän yrityksen verkkosivuston muutos – ota nämä huomioon
Lue lisää
Blogi
29.03.2021
Mitä tehdä sivustolle, kun Suomen markkinat jäävät liian pieneksi?
Lue lisää