Luettavissa 2 minuutissa

Miljoonan kerätyn euron rajapyykki rikottu – Taysin uusi lastensairaala on saanut ensimmäiset potilaansa

Bermudan ja Lastenklinikan Tuki ry:n yhteistyön tavoitteena on ollut levittää tietoisuutta lastensairaalan toiminnasta sekä kerätä varoja muun muassa sairaalatarvikkeisiin ja tutkimuksen tekoon. Nyt uusi sairaala on avattu.

Viime elokuussa Bermudalla oli syytä juhlaan: kolme vuotta kestäneen pro bono -työn avustuksella Taysin lastenklinikalle onnistuttiin keräämään miljoona euroa.

Kolmen vuoden aikana olemme luoneet monia erilaisia kampanjaideoita ja -materiaaleja varojen hankkimisen avustamiseksi. Monelle tuttujen Alussa avun tarve on suurin ja Tässä on mun uus koti -kampanjoiden lisäksi olemme olleet mukana järjestämässä esimerkiksi Lastensairaalagolf- ja Perhegolf-tapahtumia.

Ihanan tavallinen arki keskiössä

Kampanjat ja tapahtumat toteutettiin yhteistyössä Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa, jonka pääyhteistyökumppanina olemme toimineet jo kolmen vuoden ajan.

Yhteistyössä tekemiemme projektien teemana on ollut ”Ihan(an) tavallinen päivä”. Tavoitteenamme on ollut kerätä rahaa sille, että perheillä olisi sairaalaympäristössä mahdollisimman tavanomaista ja levollista olla.

Suurin yksittäinen hankinta, joka tehtiin kerättyjen varojen avulla, oli vastasyntyneiden teho-osaston älylasiseinät. Seinät turvaavat potilaiden rauhallisen hoidon ja antavat lähimmäisille mahdollisuuden olla lähellä omaa pientä potilasta.

Lisäksi lastenklinikalle on hankittu esimerkiksi monipäätelaitteet, joiden avulla lapset voivat käydä koulua, pitää yhteyttä perheeseensä ja kavereihinsa sekä pelata pelejä.

Pysäyttävät viestit herättävät tunteita laidasta laitaan

Bermudan suunnittelemilla kampanjoilla on ollut tärkeä rooli tietoisuuden levittämisessä ja tunteiden herättämisessä – olivat tunteet sitten positiivisia tai negatiivisia.

Vaikka kampanjat ovat herättäneet paljon iloa ja myötätuntoa, ne ovat myös saaneet aikaan ärsytystä. Se on kuitenkin pieni hinta siitä, että tärkeä asia on saanut sen ansaitsemaa huomiota.

Monen vuoden työ palkittiin viime syyskuun lopussa, kun yhteistyömme Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa huipentui lastensairaalan avajaisiin. Ensimmäiset pienet potilaat ovat jo päässeet aiempaakin parempaan hoitoon sairaalan uusiin tiloihin.

Pienten potilaiden viihtyvyyteen voit edelleen lahjoittaa osoitteessa: lahjoitalapsille.fi

Viimeisimmät artikkelit

Case
04.05.2022
AGCO Power: Voimaa muutokseen
Lue lisää
Case
02.05.2022
Paljon onnea 20-vuotias Kauppakeskus Arabia!
Lue lisää
Blogi
02.05.2022
Mitä markkinointitoimistolta halutaan?
Lue lisää
Blogi
19.04.2022
Koodarina markkinointitoimistossa
Lue lisää
Rekry
14.04.2022
Haussa freelance-copywriter
Lue lisää
Case
13.04.2022
Cloudpermit Oy:n Lupapiste: Kun kriteerit ovat korkealla, käyttäjäkokemus ratkaisee
Lue lisää
Webcast
04.04.2022
Markkinointiteknologiat – Mitä apua!?
Lue lisää
Case
29.03.2022
Vesivek: Asiakaslehti on tehokas tapa tavoittaa oikeat ihmiset
Lue lisää
Podcast
22.03.2022
Jakso 5: Markkinoinnin automaatio
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Sanna Männistö
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Ella Vilen
Lue lisää
Ihmiset
01.03.2022
Elisa Jalonen
Lue lisää