Luettavissa 2 minuutissa

Mitä tehtiin:

Videon laatu ja palveluasenne parasta A-luokkaa.

Tavaraa liikkuu maailmalla maitse ja meritse käsittämättömät määrät päivittäin. Tarjonnaltaan varastotrukeista aina kokonaisiin satama-alueiden terminaalien automatisointeihin ulottuva Kalmar on läsnä tämän liikkeen solmukohdissa. 

Ymmärrys

Teknologiainvestoinnit ovat aina vaativia. Vaihtoehtoisia ja kilpailevia ratkaisuja on usein vaikea tai jopa mahdoton verrata. Myynnin tulisi tuoda esiin oikeat ominaisuudet ja kääntää ne kiistattomiksi ja todistettaviksi hyödyiksi. Bermuda on jo vuosia toiminut Kalmarin kumppanina myynnintukivideoiden toteuttajana.

Kalmarin brändi on rakennettu kuten globaali brändi tuleekin – selkein visuaalisin ja konseptuaalisin raamein, jotka antavat kerronnalle sopivasti tilaa säilyttäen yhtenäisen brändivaikutelman. Olemme hakeneet näiden raamien puitteissa kuitenkin myös uutta tuoretta tapaa kerrontaan ja pyrkineet tuomaan kunkin ratkaisun tai esiteltävän aiheen vahvuudet ja argumentit esiin aina suuremman kuvan tai kontekstin kautta – mistä hyödyt ja ratkaisun todellinen merkitys asiakkaalle syntyvät.

Toteutus

Kalmar julkisti joulukuussa 2015 puhtaasti sähköllä toimivan konttilukin, joka oli laatuaan ensimmäinen maailmassa. Pelkän lehdistötiedotteen sijaan Kalmar halusi todentaa konseptin toimivuuden kentällä myös videon avulla. Bermuda tarttui haasteeseen ja tuotti nopeassa aikataulussa videoon käsikirjoituksen, jonka pohjalta video kuvattiin yhdessä päivässä. Koska kuvattava kohde oli lähes kymmenen metriä korkea, päädyttiin video kuvaamaan lähes kokonaan ilmasta käsin. Ilmakuvaus tehtiin yhteistyössä Bermudan pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Cinepic Oy:n kanssa.


Ilmakuvaaminen on nykyään varsin yleistä ja sitä käytetään usein wow-efektin luomiseen, mutta tässä tapauksessa se ratkaisi samalla monta käytännön ongelmaa liittyen haastaviin kuvakulmiin ja kameran liikkeisiin, ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

Kalmarin monipuolinen ja asiakkaan tarpeen mukaan vaiheittain käyttöönotettava Kalmar AutoRTG System mahdollistaa valtavien mobiilipukkinostureiden automatisoinnin, joka parantaa tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Käsikirjoitimme ja toteutimme videoteaserin, joka niputtaa tehokkaasti tuotteen asiakashyödyt ja soveltamismahdollisuudet.

Videoita ja myynnin tukiesityksiä on tuotettu mm. tuotelanseerauksiin, Ruskon Technology and Competence Centerin esittelyyn, eri automaation ratkaisualueisiin sekä sisäisiin promootioihin.

Lue lisää asiakkaistamme

Lue yritysten kokemuksia Bermudasta ja tutustu tekemiimme projekteihin.

Case
04.05.2022
AGCO Power: Voimaa muutokseen
Lue lisää
Case
02.05.2022
Paljon onnea 20-vuotias Kauppakeskus Arabia!
Lue lisää
Case
13.04.2022
Cloudpermit Oy:n Lupapiste: Kun kriteerit ovat korkealla, käyttäjäkokemus ratkaisee
Lue lisää
Case
29.03.2022
Vesivek: Asiakaslehti on tehokas tapa tavoittaa oikeat ihmiset
Lue lisää
Case
02.02.2022
Lakea: Monimuotoinen yhteistyö
Lue lisää
Case
25.01.2022
Visit Tampere: Tehokasta kotimaanmatkailun markkinointia Tampereen tahtiin
Lue lisää
Case
09.11.2021
FinDHC: Kun kaukolämpö sai kasvot
Lue lisää
Case
21.05.2021
Långvik: Wellness verkossa
Lue lisää
Case
05.03.2021
Kaso-Ovi – myyntiä ja tunnettuutta digimarkkinoinnilla
Lue lisää
Case
02.03.2021
Pintos: Brändinostetta uusilla kuvilla ja viesteillä
Lue lisää
Case
27.01.2021
Tampereen kaupunki: Tavara-aseman siirto
Lue lisää
Case
03.11.2020
Treon: Tuotevideot täyttämään puuttuva palanen IoT-firman viestintään
Lue lisää