Luettavissa 2 minuutissa

Mitä tehtiin:

Videon laatu ja palveluasenne parasta A-luokkaa.

Tavaraa liikkuu maailmalla maitse ja meritse käsittämättömät määrät päivittäin. Tarjonnaltaan varastotrukeista aina kokonaisiin satama-alueiden terminaalien automatisointeihin ulottuva Kalmar on läsnä tämän liikkeen solmukohdissa. 

Ymmärrys

Teknologiainvestoinnit ovat aina vaativia. Vaihtoehtoisia ja kilpailevia ratkaisuja on usein vaikea tai jopa mahdoton verrata. Myynnin tulisi tuoda esiin oikeat ominaisuudet ja kääntää ne kiistattomiksi ja todistettaviksi hyödyiksi. Bermuda on jo vuosia toiminut Kalmarin kumppanina myynnintukivideoiden toteuttajana.

Kalmarin brändi on rakennettu kuten globaali brändi tuleekin – selkein visuaalisin ja konseptuaalisin raamein, jotka antavat kerronnalle sopivasti tilaa säilyttäen yhtenäisen brändivaikutelman. Olemme hakeneet näiden raamien puitteissa kuitenkin myös uutta tuoretta tapaa kerrontaan ja pyrkineet tuomaan kunkin ratkaisun tai esiteltävän aiheen vahvuudet ja argumentit esiin aina suuremman kuvan tai kontekstin kautta – mistä hyödyt ja ratkaisun todellinen merkitys asiakkaalle syntyvät.

Toteutus

Kalmar julkisti joulukuussa 2015 puhtaasti sähköllä toimivan konttilukin, joka oli laatuaan ensimmäinen maailmassa. Pelkän lehdistötiedotteen sijaan Kalmar halusi todentaa konseptin toimivuuden kentällä myös videon avulla. Bermuda tarttui haasteeseen ja tuotti nopeassa aikataulussa videoon käsikirjoituksen, jonka pohjalta video kuvattiin yhdessä päivässä. Koska kuvattava kohde oli lähes kymmenen metriä korkea, päädyttiin video kuvaamaan lähes kokonaan ilmasta käsin. Ilmakuvaus tehtiin yhteistyössä Bermudan pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Cinepic Oy:n kanssa.


Ilmakuvaaminen on nykyään varsin yleistä ja sitä käytetään usein wow-efektin luomiseen, mutta tässä tapauksessa se ratkaisi samalla monta käytännön ongelmaa liittyen haastaviin kuvakulmiin ja kameran liikkeisiin, ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

Kalmarin monipuolinen ja asiakkaan tarpeen mukaan vaiheittain käyttöönotettava Kalmar AutoRTG System mahdollistaa valtavien mobiilipukkinostureiden automatisoinnin, joka parantaa tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Käsikirjoitimme ja toteutimme videoteaserin, joka niputtaa tehokkaasti tuotteen asiakashyödyt ja soveltamismahdollisuudet.

Videoita ja myynnin tukiesityksiä on tuotettu mm. tuotelanseerauksiin, Ruskon Technology and Competence Centerin esittelyyn, eri automaation ratkaisualueisiin sekä sisäisiin promootioihin.

Lue lisää asiakkaistamme

Lue yritysten kokemuksia Bermudasta ja tutustu tekemiimme projekteihin.

Case
09.11.2021
FinDHC: Kun kaukolämpö sai kasvot
Lue lisää
Case
21.05.2021
Långvik: Wellness verkossa
Lue lisää
Case
05.03.2021
Kaso-Ovi – myyntiä ja tunnettuutta digimarkkinoinnilla
Lue lisää
Case
02.03.2021
Pintos: Brändinostetta uusilla kuvilla ja viesteillä
Lue lisää
Case
27.01.2021
Tampereen kaupunki: Tavara-aseman siirto
Lue lisää
Case
03.11.2020
Treon: Tuotevideot täyttämään puuttuva palanen IoT-firman viestintään
Lue lisää
Case
13.10.2020
Visiot todeksi videolla
Lue lisää
Case
05.10.2020
Mahdoton mahdolliseksi: Kreaten brändin kirkastus oli rosoinen ja rouhea
Lue lisää
Case
28.09.2020
Haarla: Raaka osaaminen on parhaimmillaan taidetta
Lue lisää
Case
10.08.2020
Kauppakeskukset Arabia ja Duo: brändiuudistus
Lue lisää
Case
30.06.2020
Iloa ja eteenpäin vievää voimaa sivustolle
Lue lisää
Case
25.05.2020
Sisäilmalähetti: ”Stop kurnutukselle!” – Palvelun lanseeraus tarinallistamisen keinoin
Lue lisää