Luettavissa 2 minuutissa

Mitä tehtiin:

Lahjoituksilla täydennetään palveluja

Tays tukisäätiö ottaa vastaan lahjoituksia ja ohjaa ne Tampereen yliopistolliselle sairaalalle julkista palvelua täydentävään ja kehittävään toimintaan. Lahjoitusvaroin muun muassa lisätään potilaiden ja heidän läheistensä viihtyvyyttä, tutkitaan eri sairauksia sekä kehitetään uusia hoitomenetelmiä. Bermuda on jo pitkään tehnyt työtä Lastenklinikan tuki ry:lle, joten olimme luonteva yhteistyökumppani myös Tays tukisäätiölle.

Helppoutta lahjoitusten keräämiseen

Tays tukisäätiön tavoitteena oli tarjota ihmisille sujuva lahjoitusmahdollisuus sivustollaan. Bermuda teki sivustolle helppokäyttöisen lahjoitustoiminnallisuuden, joka toteutettiin WooCommercen verkkokaupparatkaisulla. Toiminnallisen ratkaisun lisäksi sivustoa yksinkertaistettiin, koskematta kuitenkaan sen muuhun sisältöön.

Lahjoittaja päättää kohteen

Uudistetun lahjoitussivuston kautta ihmisten on nyt entistä helpompi toteuttaa omia arvojaan ja antaa lahjoituksensa elämän auttamiseen. Lahjoittaja voi halutessaan osoittaa lahjoituksensa tiettyyn käyttötarkoitukseen; tutkimukseen, hoitomenetelmiin tai viihtyvyyteen.

Tutkimuslahjoitukset käytetään Taysissa mm. sairauksien syiden tutkimuksiin, jotta niiden diagnosointiin ja hoitoon voidaan kehittää tehokkaampia menetelmiä. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus takaa laadukkaan hoidon.

Hoitomenetelmiin lahjoittamalla voi tukea uusien hoitokäytäntöjen ja -välineiden kehittämistä ja hankintaa. Uusi hoitomenetelmä voi olla esimerkiksi aiempaa tehokkaampi tai yksilöllisempi lääke, laite, hoitomuoto tai toimenpide, jolla hoitotulokset ovat parempia kuin aiemmilla menetelmillä.

Viihtyvyyteen lahjoittaminen tukee erityisesti psykiatrista hoitoa ja kehitysvammahuoltoa, joissa osastohoito tai kuntoutusjakso voi kestää pitkäänkin. Näiden asiakkaiden on tärkeää päästä välillä sairaalan ulkopuolelle virkistäytymään ja osallistumaan yhdenvertaisesti.

Ilman korvamerkkiä annetut lahjoitukset kohdistetaan sairaalan ajankohtaisen tarpeen mukaan.

Mikä Tays tukisäätiö on ja miten voin lahjoittaa?

Tays tukisäätiö ottaa vastaan ja hallinnoi kaikkia Tampereen yliopistollisen sairaalan saamia rahalahjoituksia ja ohjaa ne sairaalan tarpeisiin. Lahjoitukset menevät lyhentämättöminä Tampereen yliopistolliselle sairaalalle ja tukisäätiön hallinnointikulut katetaan sijoitustuotoilla.

Anna elämälle arvo ja lahjoita sinäkin Tays tukisäätiölle täällä.

Lue lisää asiakkaistamme

Lue yritysten kokemuksia Bermudasta ja tutustu tekemiimme projekteihin.

Case
09.11.2021
FinDHC: Kun kaukolämpö sai kasvot
Lue lisää
Case
21.05.2021
Långvik: Wellness verkossa
Lue lisää
Case
05.03.2021
Kaso-Ovi – myyntiä ja tunnettuutta digimarkkinoinnilla
Lue lisää
Case
02.03.2021
Pintos: Brändinostetta uusilla kuvilla ja viesteillä
Lue lisää
Case
27.01.2021
Tampereen kaupunki: Tavara-aseman siirto
Lue lisää
Case
03.11.2020
Treon: Tuotevideot täyttämään puuttuva palanen IoT-firman viestintään
Lue lisää
Case
13.10.2020
Visiot todeksi videolla
Lue lisää
Case
05.10.2020
Mahdoton mahdolliseksi: Kreaten brändin kirkastus oli rosoinen ja rouhea
Lue lisää
Case
28.09.2020
Haarla: Raaka osaaminen on parhaimmillaan taidetta
Lue lisää
Case
10.08.2020
Kauppakeskukset Arabia ja Duo: brändiuudistus
Lue lisää
Case
30.06.2020
Iloa ja eteenpäin vievää voimaa sivustolle
Lue lisää
Case
25.05.2020
Sisäilmalähetti: ”Stop kurnutukselle!” – Palvelun lanseeraus tarinallistamisen keinoin
Lue lisää