Palvelut

Videosuunnittelu ja -tuotanto

Videon suosio mediaformaattina on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että se on ottanut – varsin luontevasti – pysyvästi paikkansa yrityksen kuin yrityksen markkinoinnin välineenä.

Video on tehokasta esitys- ja myyntimateriaalia

Hyvä tarina toimii kaikissa kanavissa ja palvelee niin esittelymateriaalina, asiantuntemuksen syventäjänä, myynnin tukena, asiakashyödyn konkretisoijana, kuin myös katseen vangitsijana ja huomion herättäjänä.

Videolla voidaan konkretisoida tuotteen tai palvelun asiakashyödyt, herättää kiinnostus ja sytyttää oivallus. Meille videot ja animaatiot tarkoittavat kauniiden kuvien ja erikoistehosteiden lisäksi viestin pukemista vahvaksi tarinaksi. Sopivassa suhteessa tunnetta ja järkeä.

Videotuotanto käytännössä

Suunnittelemme videon yhdessä asiakkaan kanssa. Ideoimme terävimmät kulmat ja kohdeyleisölle sopivimman lähestymistavan, unohtamatta erottautumisen tapoja. Bermudasta löytyy vahvaa videotuotanto-osaamista, mutta käytämme tarvittaessa myös ulkopuolisia yhteistyökumppaneita – yksi niistä löytyy seinänaapuristamme.

Lopputuotos soveltuu lukuisiin eri käyttötarpeisiin ja on helposti jalostettavissa eri kanavissa jaeltavaksi, oli kyseessä sitten leffateatterimainos tai Instagramin stories-video.

Tuire Hanninen
Tuire Hanninen
Asiakaspäällikkö040 522 7521tuire.hanninen@bermuda.fi
Jarkko Caven
Jarkko Caven
Toimitusjohtaja050 527 4849jarkko.caven@bermuda.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Soita tai laita meille viestiä