Bermuda – maailman tamperelaisin mainostoimisto – 

Katseenkääntäjä, informoija, ja kaikkea siltä väliltä

Video vangitsee katseen. Se herättää tunteita, jää mietityttämään, tekee vaikutuksen.

Videolla voidaan konkretisoida tuotteen tai palvelun asiakashyödyt, herättää innostusta ja sytyttää oivallus. Meille videot ja animaatiot tarkoittavat kauniiden kuvien ja erikoistehosteiden lisäksi viestin pukemista vahvaksi tarinaksi. Sekunneissakin voi videolla sanoa paljon, vaikka sama asia tekstinä jäisi syystä tai toisesta lukematta.

Sopivassa suhteessa tunnetta ja järkeä – se on toimivan videokonseptin resepti.

Laadukas suunnittelu alusta loppuun tuloksien takeena

Emme ole tuotantoyhtiö, mutta korkeat laatustandardimme ja osaamisemme puhuvat tuottamissamme videoissa puolestaan.

Ydinosaamistamme on monipuolinen suunnittelu aina videon sisällöstä jakeluun asti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ideoimme terävimmät tarinan kulmat, kohdeyleisölle sopivimman lähestymistavan ja tehokkaimmat erottautumisen tavat. Käytämme tarvittaessa myös ulkopuolisia yhteistyökumppaneita mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Videotuotos soveltuu lukuisiin eri käyttötarpeisiin ja on helposti jalostettavissa eri kanavissa jaettavaksi, oli kyseessä sitten leffateatterimainos, Googlen Bumper Ad tai Instagram Reels -video.

Videosuunnitteluun ja -tuotantoon sisältyy tyypillisesti:

  • Kohderyhmä- ja kanavasuunnittelu
  • Synopsis
  • Käsikirjoitus
  • Tuotannon suunnittelu
  • Budjetointi
  • Kuvaus ja muu materiaalintuotanto
  • Leikkaus, äänityö ja värimäärittely
  • Viimeistely ja jakelu eri kanavissa

Tutustu myös

Vaikka arjen perustekeminen onkin markkinoinnin sokeri ja suola, huomiota herättävät kampanjat ja lanseeraukset ovat paikallaan, kun halutaan kertoa maailmalle jotain uutta. Kohderyhmäsi ansaitsee tietää, mitä tapahtuu ja millaista arvoa voitte ratkaisuillanne asiakkaillenne tarjota.

Lue lisää

Markkinointisuunnitelmat ja markkinointivuosikellot tulevat usein ajankohtaisiksi, kun markkinointia halutaan ryhdistää palvelemaan tavoitteita tehokkaammin. Suunnitelma tai vuosikello tukee kaikkien markkinoinnin osapuolten ymmärrystä siitä, mihin ollaan menossa sekä miten tavoitteisiin päästään.

Lue lisää

Yrityksesi tarinan tulee näkyä myös asiakaskohtaamisissa. Jalostamme markkinoinnin osaamistamme tehokkaasti myös yrityksen myyntitilanteisiin sopiviksi käsikirjoituksiksi ja markkinointimateriaaleiksi.

Lue lisää

Mielessä tai jo to do -listalla esite, asiakaslehti tai messuosasto, joka lyö kaikki ällikällä? Me teemme siitä konkretiaa – kirjaimellisesti.

Lue lisää

Markkinoinnin työn tohinassa omat joukot jäävät usein täysin syyttä vähäiselle huomiolle. Kun esimerkiksi tarinaa jalkautetaan, ovat asiakkaiden lisäksi omat työntekijät ja sidosryhmät vähintäänkin yhtä tärkeä ja arvokas yleisö.

Lue lisää

Sisältö on tarkan ja monivaiheisen suunnittelun tulos sekä siten yrityksen ja sen markkinoinnin keskiössä. Uskomme vahvasti siihen, että menestyksen tähtäävillä ei ole varaa kädenlämpöisiin sisältöihin.

Lue lisää

Visuaalinen identiteetti on yrityksen kasvot ja samalla yksi yrityksesi mieleenpainuvimmista osista. Kun visuaalinen ilme on huolella ja perustellusti suunniteltu, toimii se parhaimmillaan yrityksen tärkeänä ensivaikutelmana ja tunnistettavuuden elementtinä.

Lue lisää

Etkö löydä etsimääsi?

Markkinointi ei ole aina niin yksioikoista, että oikeat ratkaisut löytyisivät suoraan kaupan hyllyltä.
Jos et siis löydä etsimääsi – tai et vaikka vielä edes tiedä, mitä etsit – anna meidän toimia oppaanasi.

Etenkin meidän Jarkko on etevä kaveri kysymään oikeat kysymykset!